Најновије

ПАЈОВИЋ: Codex alimentarius, ”златна милијарда” и украјунска плодна земља у рукама западне закулисе

Да ли сте заборавили шта је то „Кодекс алиментаријус” из 2009. године?

Фото: ХелмКаст

Пише: др Иван Пајовић

У претходној колумни писано је о томе како су компаније „Каргил”, „Дупонт” и „Монсанто” купиле трећину обрадиве земље Украјине, негде око 170.000 квадратних километара. Занимљиво је да су у питању баш ове компаније, нарочито „Монсанто”, озлоглашен по промоцији и продаји генетски модификоване хране и генетски модификованог семена за усеве, као и највећи произвођач генетски модификованих домаћих животиња намењених исхрани.

Нема сумње да ће огромне површине украјинске земље које су откупљене (присилно, уценом ММФ-а – видети претходну колумну) бити коришћене управо за производњу ове хране за коју се несумњиво зна да је пре свега нездрава, како за узгој животиња, тако и за људску исхрану, али можда чак и опасна, јер се тачно не зна какве последице по генетску структуру људи оставља њена конзумација генерацијама које долазе.

Поред тога што је јасно да су речене компаније у власништву мрачних глобалистичких инвестиционих фондова „Блекрок”, „Вангард”, и „Блекстоун”, јасно је и то да је све то што се на делу реализује заправо физичка рука одлуке о формирању организације „Кодекс алиментаријус” (Codex alimentarius) joш из 1963. године. Њу су формирале Светска здравствена организација (WHO) и Организација за храну и агрикултуру (FAO), али је повезана и са Светском трговинском организацијом.

Монструозни план звани „Кодекс Алиментаријус” ступио је на снагу 2009. године са циљем остваривања профита без обазирања на штетност по здравље људи. Такозвани теоретичари завере иду чак и даље у својим тврдњама да је заправо зла намера дубља од самог профита и да се односи на планско тровање будућих покољења у циљу остваривања сатанског плана званог „Златна милијарда” који има у виду смањење светског становништва са данашњег броја на (по њима) одрживу милијарду људи.

Дакле, иза „Кодекса алиментаријуса” несумњиво стоји тзв. Светска тзв. здравствена организација, која је већином финансирана из приватних фондова (о томе сам писао у ранијим колумнама – о структури финансирања ове опскурне организације, где већину новца уплаћују фондације Била Гејтска, а мањину владе појединих држава) и која представља некакву паралелну структуру власти у свету. Да је то истина, најбоље доказује чињеница да је ова организација била та која је прогласила светску пандемију корона-вируса, присиљавала владе „суверених” држава на примењивање мера против пандемије и управљала системом панике, наводећи човечанство на вишеструку вакцинацију употребом најразличитијих уцена, што је довело до енормног екстрапрофита фармацеутских кућа, којима управљају управо горе речени опскурни инвестициони фондови.    

Вратимо се на „Кодекс алиментаријус”, чији протокол намеће коришћење огромног броја најразличитијих адитива у људској храни, подржава и промовише генетски модификовану храну и инсистира на употреби овакве хране нарочито на територији земаља Источне Европе, међу које се убраја и Србија. Према „Кодексу”, све животиње које се узгајају за храну или млеко мораће да добијају „Монсанто” хормон раста и „Монсанто” антибиотике. Такође, дају се и препоруке о зрачењу произведене хране (!!!), наводно у сврху очувања њене свежине током транспорта са удаљених места производње. Пољопривредницима се намеће и коришћење генетски модификованог „Монсанто” семена, које исцрпљује земљиште, а креирано је тако да се из приноса не може користити новодобијено семе, већ се наново сваке године мора куповати од компаније-продавца.

Није лоше рећи да су се у Србији још 2013. године појавили производи који су означени пирамидом (!!!) и ознаком „ Codex alimentarius”. Занимљиво је да су ти натписи убрзо нестали са производа, а такође донет је пропис да се генетски модификоване домаће животиње не морају обележавати и могу се парити са нормалним сортама.

Сведоци смо да је светска закулиса која се бави свим и свачим у сврху профита и неких опскурних циљева у замаху куповине читавих делова држава, што се не може назвати чак ни латифундијама колико су огромни. А све увек почиње доношењем закона о слободној трговини зиратном земљом, при чему су страни фондови у огромној предности јер располажу енормним сумама новца. За најопскурнији фонд „Блекрок” се сматра да располаже са више од десет трилиона долара, што не мора значити да је истина, већ да је сума можда и знатно већа. Без обзира, пред таквом финансијском моћи ма који други купац је просто аутсајдер.

Украјина је због дужничког ропства постала жртва отимања огромне површине плодне земље (што не значи да је тај процес завршен). На тој земљи биће узгајана храна према „Кодекс алиментаријусу”, а жртва ће бити цело човечанство коме ће та храна бити продавана. Јер купци хране у суштини и не знају шта заправо купују у својим супермаркетима, тј. какав је квалитет и структура хране коју свакодневно конзумирају. У исто време закулиса корак по корак забрањује појединцу сопствену производњу хране у склопу описане агенде, а појединачним земљама поставља „светске” стандарде које су дужне да спроводе над својим грађанима.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА