Најновије

ДОДИК ПОВОДОМ ДАНА РЕПУБЛИКЕ: Циљ је самостална и слободна Српска (ВИДЕО)

Република Српска је 29 година након оснивања упркос бројним изазовима постала демократски, политички и институционално стабилна заједница за живот свих народа, поручили су званичници Српске на Свечаној академији која је вечерас одржана у Бањалуци поводом обележавања Дана Републике и истакли да је историјски циљ самостална Република Српска.

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

Председавајући Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик рекао је да Република Српска није поклоњена, "већ су се за њу изборили најбољи међу нама", па је обавеза свих да је чувају и граде за будуће генерације.

Љубав према отаџбини мери се учињеним делима, а у изузетно изазовној година пандемије, посебан патриотизам су показали здравствени и просветни радници, привредници који су очували радна места и сви грађана коју су, поштујући превентивне мере, сачували своје и здравље својих ближњих, поручио је Додик, пеноси РТРС.

Он је истакао је да је 9. јануар дан када се присећамо стварања Републике Српске, борбе за опстанак и свега оног што треба да се уради да Република Српска буде боља.

Наш историјски циљ је самостална и слободна Република Српска и морамо научити лекцију коју су мојој генерацији предали наши преци. Немати државу је нешто што су Срби научили на најгори могући начин у разним бунама и нажалост у последњем грађанском рату, казао је Додик.

Када ће Црна Гора да се врати Србији и Српској, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА