Најновије

Александар Вучић – Елиот Нес или Ал Капоне?

Каква је веза Александра Вучића са кланом Веље Невоље и да ли је Вучић борац против мафије или вођа мафије била је тема нове уживо дебате на Хелм Касту у којој су учествовали оснивач покрета Љубав Вера Нада“ Немања Шаровић, адвокат и потпредседник „Доста је било“ Војин Биљић и председник Народног слободарског покрета Мирослав Паровић.

Aлександар Вучић (Фото: Јутјуб)

Војин Биљић је подсетио да је председник ДЈБ Саша Радуловић још 2017. године поднео кривичну пријаву против Александра Вучића због веза са Вељком Беливуком али да та пријабва стоји у Тужилаштву већ четири године. Биљић је као највећи проблем навео лоше стање у судству и тужилаштву, а Србију упоредио са поробљеном колонијом.

Немања Шаровић је рекао да Александар Вучић сноси одговорност за настанак клана Веље Невоље и да је тај клан добијао заштити у државних органа којима управљају људи из СНС.

Мирослав Паровић рекао је да је криминални клан Веље Невоље био само један од кланова који раде за СНС, наводећи читав низ криминалних група које у појединим регионам обављају послове за владајућу странку. Он је навео и нека конкретна имена.

У емисији је дискутовано о фотографијама Данила Вучића сакриминалцима, афери прислушкивање, сукобу унутар СНС, спољним утицајима на дешавања у Србији и другим актуелним темама.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА