Најновије

Није било разлога да се Ђоковић цијепи

Доста је више идиотизма и хистерије проузрокованих онима који су лабораторијски направили вирус САРС-ЦоВ-2, који проузрокује болест Ковид 19, пустили га у промет и побили неколико милијуна људи, направили геноцид свјетских размјера. О њима, који сједе у предсједничким и владиним фотељама, те који су на челу транснационалних фармацеутских компанија, а које подржавају корумпирани научници свих врста, нитко не говори. Створили су од нас помахнитале особе, улили нам страх у кости, због чега смо изгубили сваку моћ логичног закључивања. Једино што сада знамо, то је да се као животиње обарамо једни на друге и видимо непријатеља у сваком тко се не вакцинира, не носи маску и не држи довољну „социјалну дистанцу“.

Пише: Емил Влајки


Узгред речено, да ли сте се икада запитали зашто од Ковида 19 не умиру предсједници република, влада, министри, монарси, предсједници компанија и слични? Једина тројица лидера својих земаља који су умрли (тврди се од ове заразе) су тројица афричких предсједника непосредно након што су се супротставили диктату фармацеутских компанија!? Ах, те „коинциденције“! Али то није тема овог чланка. Пребацимо се на логику.

-Статистика вели да они који су у тридесетим годинама, који немају никаквих морбидитета (озбиљних болести), НЕ УМИРУ ОД КОВИДА 19. Једноставно, разболе се и за десетак дана то преболе.

Теже посљедице заражених у то доба су на нивоу статистичке грешке (види моју књигу Корона и научни чланак Цоронавирус ин Лигхт оф Пхилосопхy).

-Да, рећи ће паметњаковићи, али морамо бити одговорни, мислити на друге. Ако се не цијепе, разбољет ће се и заразити друге, немоћније.

Ово је веће ругање здравом разуму, јер и они који су цијепљени, разболе се од нових облика Короне (читај: умјетно произведених, лабораторијских сојева).

Дакле: цијепили се или не цијепили, могу се разбољети и пренијети болест; нема поузданих статистика, али се чини да они који су се цијепили, да се они лакше разболе од нових сојева!

-Паметњаковићи, у недостатку аргумената: да, ли цијепљени лакше подносе болест (ово је већ ругање здравом разуму).

-То је точно, али овдје причамо о преношењу болести, а не о томе како је нетко подноси. Ерго, особа Ђоковићевих година и здравља, без проблема ће то поднијети.

Да резимирамо:

-Цијепио се Ђоковић или не, он ће ту заразу лако пребољети.

-Цијепио се Ђоковић или не, он се, као и сватко други, може заразити и то пренијети.

Паметњаковићи у недостатку аргумената:

-Овдје се ради о опће прихваћеном (читај: наметнутом) принципу и морамо га се сви придржавати.

Не улазећи у индивидуалне и групне посебности, игнорирајући их у име наметнутог опћег принципа, спроводи се тоталитаризам, фашизам, диктатура, како год тко хоће да то назове!

Зар није било лакше аустралијским властима да су Ђоковића тестирали и видјели да ли је болестан или не? Па ако је здрав да га пусте да тренира пред такмичење. Умјесто тога, подвргли су га психичкој и физичкој тортури. Сада настоје од њега направити лажова, настоје бескрупулозно понизити особу која је најбољи тенисер свих времена, која је жива легенда и која ће заувијек тако остати.

И нека ми не причају којекакви паметњаковићи како се ту ради о каприцу неких аустралијских политичара, као и о поштивању аустралијских здравствених принципа.

Има наравно и тога, али то није главни проблем. Ствар је у томе што је Ђоковић Србин, „мали Рус“, што се Вучић, изгледа, све више удаљава од Запада, што не улази у НАТО, што не даје санкције Русији, што одбија санкције Додику. Они хоће да сломе најбољег тенисера свих времена КАО СРБИНА, А НЕ КАО ЂОКОВИЋА! 

Предходне текстове Емила Влајкија читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА