Најновије

"Жена звана невоља": Уколико сте волели Кери, Саманту, Шарлот и Миранду овај роман ћете обожавати

Вулкан издаваштво доноси сјајну причу какву смо дуго чекали. Роман "Жена звана невоља" можете пронаћи на сајту Вулкан издаваштва као и у Вулкановим књижарама.

Фото: Вулкан

На овако незаборавне девојке нисте наишли још од Кери, Саманте, Шарлот и Миранде: три најбоље пријатељице и смртоносно гламурозна четврта жена која им се инфилтрирала у друштво.


Ронке жели живот из бајке и децу. У вези је са Кајодеом и машта да је он „онај прави“ (савршен, попут њеног преминулог оца). Њене другарице за њега мисле да је само још један у низу њених сумњивих момака.


Бу има све што Ронке прижељкује – доброг мужа, предивно дете. Али фрустрирана је, неиспуњена, мучи је грижа савести и очајнички жели да се сети себе каква је некада била.


Сими је главна звезда са савршеним стилом живота. Нико не зна да пати од хроничног синдрома уљеза и да је у искушењу да дâ отказ кад год јој шефица помене њен „урбани стил“. Њен муж мисли да раде на беби. Она не.


Када екстравагантна и харизматична Изобел упадне у њихово друштво, испрва изгледа као да буди оно најбоље у свима њима. (Сређује Сими разговор за посао у Хонгконгу! Иде на трчање са Бу!) Али, што се више Изобел меша, то више хаоса сеје за собом, а у блиском пријатељству између Ронке, Сими и Бу крећу да се појављују пукотине.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА