Најновије

За све љубитељњ Аманде Квик стигао је роман"Прошлост куца на врата"

"Прошлост куца на врата" у издању Вулкан издаваштва, можете пронаћи на сајту Вулкан издаваштва као и у Вулкановим књижарама.

Фото: Вулкан

Лепота и гламур срећу се са обманом и осветом у узбудљивом новом роману омиљене ауторке.

Лира Бразијер, помоћница приватног истражитеља и најновији становник Пламене увале, узнемирена је кад њена шефица изненада оде у ексклузивно одмаралиште и нестане без иједне речи. Лира зна да се нешто догодило Рејни Кирк, и једина је која може да јој уђе у траг. Хотел Лавиринт и извори познат је по луксузу и престижној клијентели, а педигре богате припаднице високог друштва, који Лира очајнички жели да остави за собом, савршен је за овај тајни задатак. Агенција у причу убацује партнера, мушкарца који ће јој чувати леђа, али Лира не добија углађеног телохранитеља са пиштољем каквог је очекивала.

Сајмон Кејџ је трговац антикварним књигама благог, академског изгледа, а Лира не може да схвати зашто су јој баш њега изабрали за партнера. Ипак, чим стигну у одмаралиште и почну да глуме пар, постаје јасно да Сајмон има јединствен таленат да открива тајне, вештину пресудну у потрази за Рејном.

Необичан пар клизи кроз зечју рупу уврнутих гласина и несталих припадника високог друштва, и открива да је спа центар само фасада за нешто много мрачније од било чега што су могли и да замисле. Са убицом међу њима, Рејна није једина у смртној опасности – Лира је следећа.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА