Најновије

ПА, ГДЕ ЋЕШ НА СРБИНА? Александар Митровић видео како га је ривал исмевао па му два пута одговорио (ВИДЕО)

Александар Митровић обележио је меч Фулам - Брентфорд у трећем колу нове сезоне Премијер лиге, али није само његов гол за победу био у првом плану на овој утакмици, већ и једна провокација, а онда и реакција репрезентативца Србије пред новинарима.

Фото: Јутјуб

Подсетимо, рекордер српске репрезентације по броју голова у дресу националног тима дао је у претходној сезони Чемпионшипа чак 43 поготка на 44 одиграна меча. А са "терором" ривала на Острву наставио је и премијерлигашком друштву - двапут је затресао мрежу Ливерпула, а после промашеног пенала против Вулверхемптона, дао је гол и у драми са Брентфордом.

Та луда завршница имала је једну врло занимљиву сцену.

Наиме, "Новости" су вам већ јавиле да је Фулам водио са 2:0, а да је Иван Тони успео да поравна резутлат и то прославио провоцирањем српског аса - трчао је и гестикулирао руком, баш као што то Митровић ради.

Александар Митровић је двапут одговорио на ово.

Најпре на терену, јер је управо Митровић голом у 90. минуту донео тријумф Фуламу од 3:2, а потом је српски ас и ван игралишта "одговорио".

- Сви имају идоле. Тони је играо са мном у Њукаслу и био је 'мој' дечкић. Ето, мој идол је био (Алан) Ширер, а ја сам вероватно Тонијев, рекао је Митровић о провокацији ривала. 

Насмејан, додао је и следеће:

- Био је ово један прави дерби. Сви су уживали, навијачи, ми на терену.... добро, вероватно наш тренер (Марко Силва) није баш толико уживао, али сам сигуран да је на крају био срећан!

Сјајне партије нашег интернационалца могу да охрабре и њега, и тренера Силву, али и репрезентацију Србије.

Њу у новембру чека Светско првенство чији је домаћин Катар, а управо је Александар Митровић њен најбољи стрелац свих времена са 46 поготка на 74 такмичарска наступа.

Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА