Најновије

Дејан Станковић отишао из Црвене Звезде

Тренер Фудбалског клуба Црвена звезда Дејан Станковић поднео је данас неопозиву оставку, саопштио је клуб.Станковић је оставку образложио тиме што из трећег покушаја није успео да уведе Звезду у Лигу шампиона. Станковић се поздравио са свима у клубу и захвалио на успешној сарадњи.

Дејан Станковић (Фото: Јутјуб)

"Црвена звезда је моја огромна љубав, неописива емоција. Сада после трећег покушаја да је уведем у Лигу шампиона осећам се потпуно празно, јер највећој љубави нисам успео да пружим оно што сам највише желео. Не могу даље. Дао сам све од себе. Сада треба неко други да покуша", навео је Станковић.

Додао је да су протекле три године на клупи Црвене звезде најлепши део његовог фудбалског живота, нешто што га је додатно изградило, учинило бољим и квалитетнијим.

"Хвала играчима, управи и навијачима који су заслужни за то. Увек сам осећао њихову подршку. Баш зато сам одлуку да одем донео као знак захвалности и жеље да Звезди увек буде најбоље. Хвала свима на дивном времену проведеном на Маракани. Верујем да су године успеха тек пред клубом, а ја остајем увек ту за моју Звезду, увек свим срцем, јер Звезда је живот, а остало су ситнице", поручио је Станковић.

Дејан Станковић напушта функцију шефа стручног нашег клуба као освајач дупле круне, учесник групне фазе Лиге Европе.

Фудбалски клуб Црвена у саопштењу је захвалио Дејану Станковићу на досадашњем раду и свим резултатима и истакао да ће за њега врата Црвене звезде увек бити отворена јер је он део клуба.

Милош Милојевић је нови тренер фудбалера Црвене звезде.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА