Најновије

"ЂОКОВИЋ НАМ ЈЕ НАНЕО МНОГО БОЛА": Хрват говорио о најтежем периоду Федерерове каријере

Тренер Роџера Федерера Иван Љубичић водио је бригу о његовој форми од 2016. године до данас када Швајцарац броји последње дане играчке каријере.

Фото: pixabay.com

Некада трећи рекет света, који је и сам често - и углавном безуспешно, водио битке против Роџера, може да се похвали да је као тренер освојио три гренд слема и четири турнира из Мастерс серије 1000.

Ни на једном од та три последња гренд слем турнира која је освојио Федерер није играо против Новака Ђоковића, али јесте у последњем финалу које је играо - на Вимблдону 2019, када је наш ас славио у једном од највећих, ако не и највећем тениском спектаклу у историји.

Управо тај пораз, открива Иван Љубичић, је најтеже пао и њему и Роџеру.

- Пораз од Ђоковића на Вимблдону 2019. године нисмо могли да сваримо. Тај меч нам је нанео много бола - рекао је Љубичић.

С друге стране, Хрват је додао да је њему, а како тврди и Федереру, најдража победа у финалу Аустралијан опена 2017. године против Рафаела Надала. Љубичић се мало занео па је изнео мишљење с којим ће се мало ко сложити:

- Највећа победа била је над Рафаелом Надалом на Аустралијан опену 2017. године. По мом мишљењу је то била највећа победа у историји тениса.

Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА