Најновије

НАЈВЕЋА ТАЈНА ЈЕЛЕНИНОГ УБИСТВА: Ово је држало Зорана на слободи? Целу истрагу тражили су једну главну ствар

Полиција је на насипу у близини места на којем је пронађено тело убијене ископала 10 предмета који су послати на вештачење.

Фото: Приватна архива

Једно од највећих питања које се од 2. априла 2016. године, дана када је нестала, односно, када је нађено тело Јелене Марјановић на насипу у Борчи, надвило над овим случајем било је: којим оружјем је свирепо ударана у главу све док није умрла у најгорим мукама?

Оружје никада није пронађено, а истрагом је утврђено да је реч о металном предмету.

Током ових шест година, колико је трајала истрага, као "предмет" којим је убијена певачица "Гранд" продукције навођене су бројне "алатке".

Управо тај "нестанак" оружја било је оно због чега је Зоран Марјановић све време био на слободи - јер нема једног од главних доказа.

Јелена је, иначе, задобила девет удараца у потиљак.

Полиција је на насипу у близини места на којем је пронађено тело убијене ископала 10 предмета који су послати на вештачење.

Пронађени су тесарски чекић, шрафцигер, кључ за точкове, као и камење различитог облика које тада послато је на анализе да би се на основу повреда по глави и телу утврдило да ли је нападач евентуално неки од предмета користио за злочин.

Тачније, рониоци Жандармерије пронашли су у води, недалеко од места где је телефон последњи пут лоциран, чекић, али на њему није било трагова крви, а сумња се да су трагови уклоњени хемијским супстанцама на путу од насипа до Црвенке.

Годину дана касније, на спомен плочи Јелени Марјановић нађен је колац за који се сумњало да би то могло бити оружје.

Тачније, дрвена палица налик глоговом коцу, зашиљена на врху пронађена је прислоњена на мермерно обележје на месту где је пронађена зверски убијена певачица Јелена Марјановић Крсмановић.

На крају се утврдило да је реч о металној шипки дугачкој пола метара.

Извор: Курир/Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА