Најновије

КЕДМИ: Зашто ће победа Русије у Украјини бити гора за САД од Вијетнама

Потпуна победа Русије у Украјини срушиће темеље западних лажи, а за САД ће бити гора од пораза у Вијетнаму. Ово мишљење је изнео војно-политички експерт Јаков Кедми.

Русија не треба да се нада да ће економске тешкоће колективног Запада довести до промене њене политике према Руској Федерацији, сматра експерт.

Ова логика, сматра Кедми, подсећа на калкулације САД и Европе о одустајању Москве од самосталне политике под утицајем санкција.

Једино што може да отрезни Запад и да га натера да одустане од актуелног антируског вектора јесте успех специјалне операције у Украјини, сигуран је аналитичар.

„Проблеми који постоје на Западу неће га навести да промени своју политику. Они ће то наставити јер они који им одређују политику не брину о економији, а они којима је стало до економије не могу да утичу на политику. Стога ће у овој ситуацији правити све више грешака. И постоји само једна ствар која ће их натерати да промене своју политику: потпуна и коначна победа на територији Украјине“, рекао је Кедми.

Данас Запад покушава да својим грађанима и остатку света остави утисак да Русија не може да успе у Украјини. Због овог, безусловна победа Руске Федерације постаће бомба у темељу америчке и европске пропаганде на свим нивоима, од изјава политичара до медијских објава.

Кедми је уверен да ће ефекат овога за Сједињене Државе бити гори од војног пораза у Вијетнаму.

„Потпуна и коначна победа на територији Украјине срушиће темеље свих ових лажи на којима граде данашњу политику. Тиме ће се показати да је све што су се надали да говоре испоставило као неодговорна лаж.

И то без икакве пропаганде. Јер све што данас говоре о Украјини и ставу Русије у вези са тим, о могућем резултату, биће оборено. А ефекат ће бити већи од пораза САД у Вијетнаму. Ово је најважније “, рекао је Кедми у програму Вечерње са Владимиром Соловјовом.

Експерт је раније говорио о поткопавању борбене способности Оружаних снага Украјине због помоћи НАТО-а. Кедми је препоручио и украјинској војсци, која не жели да буде топовско месо, да се преда Оружаним снагама Русије.

Тучу руског и украјинског свештеника погледајте ОВДЕ.

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА