Најновије

УЗБУНА: Прокси рат САД и Русије прераста у директан обрачун (ВИДЕО)

У најновијој „Узбуни“ поред ауторског двојца Веље Чупића и Данила Тврдишића у емисији је узео учешће, као специјални гост, један од најбољих познаваоца геополитичког тренутка у свету, као и дешавања у Русији и Украјини, Слободан Стојичевић.

Украјина. (Фото: Јутјуб)

У емисији су отворена су кључна питања драматичног историјског тренутка у коме се налазимо.  Отворено је питање нуклеарног тероризма (које се одвија константним бомбардовањем нуклеарне електране у Запорожју од стране украјинске стране). Тврдишић је између осталог рекао“Да ли се ико запитао какви су то умови који намерно изазивају нуклеарни инцидент који може имати несагледиве последице по Европу и цео свет? Да ли разумемо какав вредносни поремећај у западном јавном мнењу се десио када један „Дојче Веле“ без икаквих ограда оправдава нападе украјинских снага на Запорошку електрану тврдећи да је она заправо „легитиман војни циљ“?!!! Тврдишић се такође запитао да ли је неко озбиљније изанализирао изјаву министра иностраних послова Турске који је директно оптужио неке западне земље да су покушали на све начине да спрече житни споразум између Русије, Украјине и Турске? Какви су то људи који свесно и намерно желе да ограниче приступ храни најсиромашнијим земљама?!!!

У емисији је Чупић, између осталог,указао на изванредан значај литија које се одржавају као реакција на безобразно наметање ЛГБТ агенде од стране ЕУ. Чупић је између осталог рекао:“ Ово што се и даље планира, ово што није отказано од стране организатора, није никаква парада, никакав догађај за било чији понос. Ово је све супротно од тога. Реч је о јавном и отвореном призивању демонских сила из целе Европе са циљем ритуалног поништавања онога што суштински чини српски народ у најдубљем, духовно-културолошком смислу. Та процесија је осмишљена као обрачун са целокупним нашим бићем, један вешто осмишљен културолошки и вредносни обрачун у циљу духовног раскида са нашим светињама, нашим прецима и потомцима. Та срамна процесија је, ништа друго до изругивање свему ономе што представља лик српског народа у историји. Они хоће да  нас преиначе у складу са својим наказним моралним начелима. И зато нас на следећој литији мора бити још више, преко сто хиљада. Овде се бије битка за наше трајање у историји“.

Специјални гост емисије, Слободан Стојичевић, је указао да низ неразумних одлука европских лидера говоре о томе да су они укинуле остатке демократских процеса у европским друштвима. Стојичевић, између осталог каже:“Демократија у ЕУ је укинута. Она више не постоји, осим као поштапалица за реализацију циљева сиве интернационале. И они то више не крију. Погледајте шта говори Бербокова, шта каже Макрон или Шулц. Та квази елита је изгубила компас, а последице тога ће бити несагледиве.“

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА