Најновије

СЈАЈНЕ ВЕСТИ ЗА СРБИЈУ: Брига мање за Пиксија пред Светско првенство

Фудбалска репрезентација Србије у великом стилу окончала је учешће у овогодишњој УЕФА Лиги нација.

Фото: Јутјуб

Изабраници Драгана Стојковића не само да су у последња два сусрета остварили убедљиве тријумфе против Шведске на нашем највећем стадиону 4:1 и Норвешке у Ослу 2:0, већ су наведеним резултатима изборили пласман у елитни ранг најмлађег европског репрезентативног такмичења, као и пробој у "други шешир" пред предстојећи жреб квалификација за Еуро 2024. године.

Међутим, и пре самог одигравања два наведена сусрета, селектор Драган Стојковић суочио се са великим проблемом званим повреда стандарног члана "Орлова" Николе Миленковића који је пропустио завршницу Лиге нација. Ипак, селектор сада може да одахне.

Према информацијама које стижу са Апенинског полуострва, Никола Миленковић се опоравио од повреде, а последњи тестови су показали да је спреман и за највеће напоре па се очекује да се у саставу Фиорентине нађе већ предстојећег викенда када ће "љубичасти" гостовати у Бергаму екипи Аталанте.

Самим тим, потпуно је јасно да ће у наредних готово два месеца, колико је остало до старта светско фудбалске смотре, Никола Миленковић имати довољно времена да се потпуно физички припреми и на наредно окупљање националног тима стигне потпуно спреман.

Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА