Најновије

НАВИЈАЧИ У ДЕНВЕРУ ПОНИЗИЛИ НИКОЛУ ЈОКИЋА: Најбољи играч НБА чуо невероватно скандирање! (ВИДЕО)

Српски кошаркаш Никола Јокић доживео је понижење од својих фанова.

Минесота је пронашла решење за Денвер - у другој утакмици полуфинала Западне конференције актуелни шампиони били су потпуно немоћни (106:80), а Тимбервулвси су показали осталим НБА екипама како зауставити Јокића и напад његове екипе. На другој страни терена није било тако, пошто Денвер није имао решење за напад Минесоте, који је опет предводио суперталентовани Ентони Едвардс (22).

Млади бек постигао је 27 поена и оправдао тврдње оних који га у раној фази каријере пореде са легендарним Мајклом Џорданом. О томе како је одиграо два меча против Денвера на гостујућем терену - а у првом је убацио 43 поена - довољно говори и то што су му навијачи у хали у Колораду скандирали да је МВП! Прилично чудно јер је Минесота у тим тренуцима разбијала њихов тим, у којем је играо стварни МВП - Никола Јокић!

Чак ни то што је српски кошаркаш прошле године донео прву НБА титулу у Денвер, уз МВП признање у финалу против Мајамија, као ни трећа МВП титула у лигашком делу коју ће освојити ове сезоне нису били довољни да публика у Колораду мало јаче навија за свог најбољег играча. Заправо, његовом противнику скандирали су да је најбољи! Послушајте:

Прилично невероватна сцена којој смо сведочили током другог меча полуфинала Западне конференције, али изгледа да нас од навијача у САД ништа не може изненадити. Две добре партије Ентонија Едвардса пред њиховим очима као да су их натерале да забораве све што је за град и клуб урадио најбољи играч у историји франшизе - српски центар Никола Јокић.

ПОЧЕЛА ОФАНЗИВА: Тенкови стигли до границе са Египтом
 

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА