Најновије

ЛУДА НЕНСИ ТРЕБА ДА БУДЕ ПРЕГЛЕДАНА! Трамп брутално извређао чланицу Демократске странке!

Доналд Трамп одговорио је председавајућој Представничким домом америчког Конгреса, чланици Демократске странке, Ненси Пелоси, која је затражила да се испита ментално стање председника САД, рекавши да би требало да она буде прегледана.

Доналд Трамп. (Фото: Flickr)

Пелоси је најавила да ће демократе затражити да Конгрес размотра закон којим би био формиран посебан панел који ће проценити да ли је Трамп ментално способан да и даље води нацију, а све због забринутости за председниково стање изазвано инфекцијом корона вирусом као и „недостатком транспарентности Беле куће кад је реч о Трамповом здрављу“.

„Луда Ненси би требало да буде прегледана“, одговорио је Трамп на свом Твитер налогу на предлог Демократа и додао да је „не зову џаба лудом“.

Ненси Пелоси је тражила да се активира 25. амандман којим би потпредседник и већина чланова кабинета добили овлашћење да председника прогласе „неспособним да извршава своја овлашћења и дужности“.

Представљајући ову иницијативу у Конгресу, она је нагласила да овај акт није усмерен против Трампа о чијем ће се раду гласачи изјаснити за мање од месец дана, већ да би омогућио процену способност будућих председника да воде државу.

Москви договорено примирје у Нагорно-Карабаху! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА