Најновије

ВЕКОВНИ КОМПЛЕКС КОНВЕРТИТСТВА И ИЗДАЈЕ ПРАВОСЛАВЉА: Бакир добио жесток одговор за вређање Срба

Српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да у изјави Бакира Изетбеговића да су "Срби лош народ" види вековни комплекс конвертитства и издаје коју су Изетбеговићи починили напуштајући православље да би сачували имовину.

Бакир Изетбеговић (Фото: Јутјуб)

На питање да прокоментарише Изетбеговићеву изјаву да су "Срби лош народ", Додик је рекао да му честита на искрености коју је коначно показао и открио какви Срби су прихватљиви за њега и СДА, само они подобни и у служби бошњачких интереса.

- Ја не мислим да је бошњачки народ лош, напротив, добар су и помало несрећан народ. Није ми пало на памет да о народу судим на основу Бакира Изетбеговића и неких његових претходника, који су заробљени у вишевековној мржњи према Србима и свему што је српско - истакао је Додик.

Он је рекао да Изетбеговићу није мрско да господари Сарајевом у чији су развој деценијама бројни Срби дали најбоље што су имали, од универзитетских професора до лекара.

Додик је констатовао да је Сарајево личило на град највише због таквих Срба, које је идеологија Бакировог оца, а коју Изетбеговић млађи следи, протерала или побила деведесетих година прошлог века.

- Морам да признам да ми није јасан мазохизам који Бакир Изетбеговић испољава не дозвољавајући тим истим, како каже, лошим Србима да напусте БиХ. Или Изетбеговић има намеру да му оставимо земљу и куће а да сви колективно одемо одавде. Тај филм неће гледати, то се неће догодити, јер све своје носићемо са собом, своје куће, земљу и Републику Српску - поручио је Додик.

Доказ о нелегалном узурпирању места председника Црне Горе погледајте ОВДЕ.

Извор: СРНА

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА