Најновије

ЕМИЛ ВЛАЈКИ: Хрватска злочиначка агресија на БиХ

Ускоро ће се Хрватска придружити злочинцима међународног права. Додик је већ умртвљен, гурнут у други план и под санкцијама Америке и Енглеске, а његова геноцидна Република Српска је под окупацијом хуманитарних НАТО снага. С те стране нема, дакле, опасности.  Али се у регији појавио нови злочинац, касапин страшнији од Хитлера, који жели да брутално уништи читав бошњачки народ у Босни и Херцеговини. Тај есесовац се позива на пријатељство са Додиком, а убрзо ће се открити и његове везе са будућим ратним злочинцем Путином, док  његов трабант у БиХ, Човић, спрема крвави пир. И да не дужим, ријеч је о бившем боксеру, уличном фајтеру, а сада предсједнику Лијепе Наше, Хрватске, Милановићу. Његова монструозност иде толико далеко, да жели спријечити да Финска и Шведска уђу у НАТО како би се ослабила моћ Запада пред немилосрдним руским нападима.

Пише: Емил Влајки

Грађански Бошњаци против национал-шовиниста Хрвата

Сви добро знамо, какав је бошњачки народ, поготово његове елите на челу са Изетбеговићем, јуниором. Апсолутно мирољубив коме Срби приписују некакве измишљене муџахедине и терористе. Много важније је, међутим, што су Бошњаци, творци новог политичког правца, невиђеног у новој политичкој мисли, грађанског ислама. Нажалост, садашњи устав БиХ је национал-шовинистички и говори о некаквим конститутивним народима, Бошњацима, Србима и Хрватима. Замислите, једна таква монструозна ствар постоји у двадесет првом стољећу! И док Срби и Хрвати и даље живе са својим вампирским национализмима, Бошњаци се осјећају грађанима и тако се и понашају. Бирају своје политичке представнике, не у функцији вјере и нације, веће у сврху рационалности и економске ефикасности. Њих има четири пута више него Хрвата у муслиманско-хрватској Федерацији, што је важно за запамтити. Истински доказ да су Бошњаци еуропски грађани је тај што умјесто да бирају своје  унутар политичког система, они великодушно бирају Хрвате на многим функцијама.

Хрвати у БиХ одлазе у илегалу

Хрвати се уврнут народ с комплексом мале нације. Никако да уђу у модеран, грађански свијет. Имају перверзну, искварену, прљаву машту. Тврде како су постали муслиманско цвијеће те како муслимани/Бошњаци бирају хрватске издајице који раде за Бошњаке као хрватске политичке кадрове. Говоре како су политички робови Бошњака без имало конститутивности и како су их бивши Високи представници у БиХ протекторату довели у такво стање. Чак спомињу и неког Хантингтона који је изнио лажну идеју да се у Босни и Херцеговини одвија сукоб цивилизација: ислам у виду Бошњака против два кршћанска народа, Срба и Хрвата. Ни сам црни ђаво се овако нечег не би сјетио.
Све у свему, Хрвати изјављују како овако даље не може. Пошто се изборни закон није промијенио у смислу да осигура Хрватима да бирају своје праве представнике, онда ће они узети ствар у своје руке. Када их на овим изборима у листопаду Бошњаци поново пређу и изаберу лажне хрватске представнике, они одлазе у илегалу.

Крвави сценариј

Ево како ће се ствари одвијати ако се избори ове године одрже у БиХ. Грађански Бошњаци ће наново изабрати своје хрватске политичке представнике. Хрвати их неће прихватити тврдећи да су то хрватске издајице.
Пошто се легално ништа више неће моћи урадити, Хрвати ће основати трећи ентитет унутар Федерације са називом Херцег-Босна. Грађански Бошњака којих има четири пута више, милијун и осамсто тисућа наспрам четиристо и педесет тисућа Хрвата, а и далеко су боље наоружани, настојат ће спријечити остварење те Луциферске идеје. Пошто су много јачи, настат ће оправдани масакр Хрвата. Хрватска, као и Руска федерација која је ушла у Украјину да наводно заштити своје грађане, учи ће с војском у БиХ. Уствари, она ће жељети узети читаву Федерацију и припојити је себи. НАТО неће смјети реагирати јер је Хрватска његова чланица.
Коначно, врло је вјеројатно да ће злочиначка Хрватска смањити своје апетите и  припојити себи хрватске дијелове Федерације.

Предходне текстове Емила Влајкија читајте ОВДЕ.

НАТО је удвостручио своје снаге у источној Европи и, заправо, спрема се за рат, изјавио је заменик начелника Генералштаба Оружаних снага Белорусије Руслан Косигин. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА