Најновије

"Кајзерова мрежа": Над светом се надвија сенка новог рајха.

Књигу можете поручити путем сајта Вулкан издаваштва или потражити у књижарама.

Фото: Вулкан

Тајни досије совјетског шпијуна из времена Другог светског рата. Информацију која не само да може изнова да испише историју – него и да утиче на предстојеће изборе у Немачкој и заувек измени политички пејзаж Европе.

Двоје кандидата надмећу се за место канцелара Немачке. Један је патриота који је служио земљи претходних шеснаест година, а други је узурпатор који подстиче пламен националистичке мржње. Обоје чувају своје тајне, али само једно зна истину о оном другом. Све се врти око догађаја једног кобног дана – 30. априла 1945. – и оног што се дешавало дубоко испод Берлина у Фирербункеру. Да ли су Адолф Хитлер и Ева Браун умрли тамо? Да ли је Мартин Борман, Хитлеров блиски сарадник и повереник, успео да побегне? И што је још важније, где је на милијарде вредно нацистичко благо нестало у последњим данима Другог светског рата?

Од тајанствене Језерске области у Чилеу, преко опасних пољана Јужне Африке, и најзад до тајних трезора у Швајцарској, бивши агент Министарства правде Котон Малон открива истину о судбинама Хитлера, Браунове и Бормана. Та открића не само да могу да трансформишу Европу, већ и коначно разоткрију тајну познату као Кајзерова мрежа. 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА