Најновије

"УКРАЈИНОМ СЕ УПРАВЉА СПОЉА" Слуцки: Осуђени су на пропаст!

Украјина губи суверенитет и независности, а с обзиром на то да је земља у потпуности под спољном контролом преговори са њеним руководством биће бескорисни, сматра председник Комитета за међународна питања Државне думе Русије Леонид Слуцки.

Володимир Зеленски. (Фото: Јутјуб)

Он је одреаговао на изјаву генералног секретара НАТО-а Јенса Столтенберга који је у интервјуу за „Би-Би-Си“ изјавио да је неопходно да Запад настави да пружа војну помоћ Украјини јер је то једини начин да се „убеди Русија да седне за преговарачки сто и призна Украјину као суверену, независну европску државу“.

- Испада да статус Украјине као државе захтева потврду. Овде преговори нису потребни: Украјина је, иако самодеструктивна, ипак и даље држава и тај статус нико не оспорава. Циљ специјалне војне операције је заштита наших грађана од агресије кијевског неонацистичког режима, а не уништавање Украјине - саопштио је Слуцки на Телеграму.

- Посебно када се продаје Западу и дозвољава да се земља претвори у антируски полигон. С обзиром на то да се Украјином у потпуности управља споља, такви преговори не вреде ни пет пара - оценио је Слуцки.

Истовремено је поручио да се не гаје илузије по питању могуће победе Кијева.

- Циљеви специјалне војне операције ће бити реализовани. Пароле 'слободе и демократије', којима кијевски режим прикрива своју неонацистичку суштину, неће му помоћи, осуђен је на пропаст - констатовао је руски политичар.

Оно у чему је Столтенберг потпуно у праву, по речима Слуцког, јесте то да Русија не намерава да одустане од својих циљева.

CNN ПРИЗНАО, НАТО ГУБИ ЖИВЦЕ СА КИЈЕВОМ! Зеленски на све тањем леду, Запад би ускоро могао да га на тера са склопи мир са Москвом

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА