Најновије

Набавите најлепше љубавне романе по најбољим ценама до Дана заљубљених

Вулканових 50 љубавних романа упола цене На сајту vulkani.rs до 14. фебруара.

Фото: Вулкан

Дирљиве романсе и емотивне и нежне исповести, романтичне комедије и дела историјске фикције – потражите их у 50 узбудљивих прича по невероватној акцијској цени на сајту vulkani.rs. Одабрани љубавни романи ће до 14. фебруара бити на попусту од чак 50%, а испорука акцијских наслова на територији Србије је бесплатна. Искористите ову фантастичну понуду и пронађите роман за своју сродну душу, или себе.

Из Вулкана препоручују неколико наслова за вечите романтике и сањаре.

Незабораван и дирљив, "Како је могло бити" је роман за све оне који верују у судбину и сродне душе, или су бар једном застали и запитали се какав би им био живот да су направили другачији избор. Бестселер Холи Милер испитује две одвојене стварности једне жене: живот са мушкарцем који је био њена прошлост и живот са мушкарцем који би могао да буде њена будућност. Ова брза прича која наводи на размишљање подсећа нас на моћ коју имамо у сопственим животима.

Моћна, снажна, препуна мудрости и поезије која мирише на ветар, ваздух и слободу, "Велика љубавна прича" ауторке неприкосновеног бестселера "Иди куда те срце води" Сузане Тамаро је прича о два живота који се преплићу, о двоје веома различитих људи који се сједињују, о смислу живота и његовим противречностима. Ова интроспективна прича о великој љубави која побеђује време показаће нам пут поновног рађања који сви тражимо.

Роман који ће вас истргнути из свакодневице "Краљица из сенке Алисон Патаки" је величанствена прича о првој Наполеоновој љубави и династији која је наџивела царство. Док револуција разара земљу, Дезире Клари се суочава са горком истином: свет који је познавала и волела заувек је нестао, а она је спремна на све да спасе своју породицу гиљотине. Случајни сусрет са Наполеоном Бонапартом претвориће се у прилику којој се надала.

"Море успомена" Фионе Валпи је незаборавна прича о снази успомена и великој љубави. Кендра ће бити изненађена колико мало зна о животу своје баке Еле. Елино памћење копни, али она је решила да својој унуци остави последњи поклон – своја сећања. Елин живот заувек се променио 1937. године, када је провела лето на предивном француском острву Ре и упознала харизматичног Кристофа. Али рат баца сенку на све…

"Рајли", напета и узбудљива прича Норе Робертс, заснована на келтском предању, савршен је избор за љубитеље фантазије и романтике. Отисните се у свет пун чаролије! На дивљој и прелепој обали Округа Клер у Ирској, коначни обрачун је ближи него икад. Свет је у непосредној опасности. У нади да ће пронаћи драгуље и победити злу чаробницу, шесторо авантуриста удружиће снаге у легендарној потрази за кључем за спас света.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА