Најновије

"Времепловчева жена". Од 8. фебурара поново у књижарама

Из Лагуне нам стиже "Времепловчева жена".

Фото: Лагуна

Пред читалачком публиком је поново „Времепловчева жена“ Одри Нифенегер, књига по чијим мотивима је снимљена популарна ТВ серија. Изванредна љубавна прича којој време није могло да науди. Читаоце ће очарати својом оригиналношћу и снагом, тако да ће јој се поново враћати.

Клер је студенткиња уметности, а Хенри библиотекар пустоловног духа. Знају се од Клерине седме и Хенријеве тридесет осме године. У браку су од њене двадесет четврте и његове тридесет друге године. Немогуће, али истинито: Хенрију је дијагностикован хроно-поремећај: када доживи тренутке емотивних тешкоћа, тада путује кроз време. Његови нестанци су изненадни и спонтани, а искуства са тих путовања на граници невероватног, истовремено су и потресна и забавна.

Клер и Хенри, упркос томе, покушавају да живе нормалним животом, теже познатим циљевима – породици, послу, пријатељима. Али претња долази тамо одакле је не очекују, а они не могу ни да је контролишу, ни да је спрече, што ову снажну љубавну причу чини у исто време и потресном и дирљивом.

Књигу „Времепловчева жена“ можете пронаћи од среде 8. фебруара у свим Делфи књижарама, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари као и на сајту.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА