Најновије

"Хари Потер чаробњачки алманах": Издање које чека цео свет!

Чаробна књига најавила је објављивање првог званичног приручника за седам очаравајућих романа -"Хари Потер чаробњачки алманах".

Фото: Чаробна књига

“Хари Потер чаробњачки алманах”, који ће бити објављен у октобру 2023, представља јединствено истраживање чаробњачког света које ће се свидети младим обожаваоцима који се отискују на прво путовање у Хогвортс, док истовремено разиграно размешта тајне и обиље детаља како би их искусни читаоци откривали. Чудесан приручник у луксузној опреми, Хари Потер чаробњачки алманах врхунски је посложена књига за поклон којој нема премца и која ће, без сумње, привлачити пажњу у годинама које долазе.


Потпуно заснован на оригиналном тексту Џ.К. Роулинг, овај обавезни приручник визуелни је зборник карти, графикона и магичних детаља, и у њему се сакупљени зачарани предмети, чудесне ђаконије, необичне биљке и фантастичне звери из чаробњачког света. У седам спектакуларних поглавља читаоци ће открити штошта о омиљеним ликовима, изнова проживети омиљене тренутке, научити о чинима и магији, трагати за скривеним тајнама и потпуно се препустити истраживању унутар зидова Хогвортса и изван њих. Од Шешира за разврставање до бацања чини, све је то спаковано унутра.


Књига садржи илустрације седморо јединствено талентованих илустратора с разних крајева света – Питера Гоуза, Луиз Локхарт, Вејтонг Меј, Олије Музе, Фам Куанг Фука, Ливија Пинфолда и Томислава Томића. 
Борислав Пантић, директор и главни уредник издавачке куће Чаробна књига, каже: „Хари Потер чаробњачки алманах представља нову драгоцену књигу у универзуму Харија Потера. Из ње ћете сазнати мноштво интересантних и забавних детаља који се односе на сам серијал о Харију Потеру, али и на чаробњачко окружење у коме се прича одвијала. То је нови узбудљиви увид у свет магије који нас је толико одушевио. Уз обиље занимљивих података, читаоци ће уживати и у фантастичним илустрацијама изузетних уметника који су допринели да ова књига пружи сасвим посебно читалачко и визуелно искуство обожаваоцима чаробњачког света.“


Потврђено је да ће Хари Потер чаробњачки алманах бити објављен истовремено широм света на 35 језика (засад) и његово појављивање ће пратити велика светска кампања, уз интензивно рекламирање, динамичну кампању на друштвеним мрежама, креативна и интерактивна продајна места у књижарама и библиотекама, као и догађаје у оквиру Дана Хари Потер књиге који би привукли највеће љубитеље, децу, породице и оне који желе да купе поклон широм света. 

Извор:Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА