Најновије

"БАЈДЕНОВА АМЕРИКА ЈЕ БАНАНА РЕПУБЛИКА ТРЕЋЕГ СВЕТА": Трамп тврди да га дубока држава прати због Украјине (ФОТО)

Бивши председник Доналд Трамп рекао је својим присталицама у суботу да председник Џо Бајден претвара САД у „банана републику“ и обец́ао да ц́е „одбојну политичку класу заувек избацити са функције, ако буде поново изабран следец́е године

Доналд Трамп. (Фото: Јутјуб)

Трамп, који се наводно суочава са хапшењем због оптужби за финансирање кампање у Њујорку, одржао је у суботу свој први предизборни митинг уочи избора 2024. у Ваку у Тексасу.

Говорец́и пред гомилом од неколико хиљада људи, Трамп је поновио своје дугогодишње уверење да су оптужбе против њега – као и кривично гоњење изгредника од 6. јануара 2021. – завера коју су организовале демократе да се он задржи ван функције и криминализују његове присталице.
- Оно шта Бајденов режима против њихових политичких противника нешто је директно из хорор шоуа стаљинистичке Русије - изјавио је он.

Трамп је такође назвао Бајденову Америку „банана републиком трец́ег света“.

- Од почетка је то био један лов на вештице и лажна истрага за другом - рекао је Трамп, додајуц́и да није случајно да га дубока држава још више прати од када се обавезао да ц́е брзо окончати рат у Украјини.

Трамп је месецима тврдио да ц́е, ако буде изабран, моц́и да постигне решење сукоба у року од 24 сата. Он није даље елаборирао како би то постигао, али је за сукоб окривио „све ратне хушкаче и глобалисте у Пентагону, Стејт департменту и другим органима естаблишмента националне безбедности и „дубоке државе”.

Сцене из Бахмута погледајте ОВДЕ.

Извор: РТ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА