Најновије

Курти: Геј је ок! Нећете веровати шта прича екстремиста само да би упузао у Савет Европе!

Такозвани "косовски премијер" Аљбин Курти, који свакодневно без доказа хапси и притвара Србе, којима је укидањем динара забранио плате и пензије, хитно је отишао у матични Берлин како би се "аутовао" изјавом: Геј је ок!

Нећете веровати, али је Курти одлучио да упузи у Савет Европе најавом да ће лажна држава легализовати истополне бракове!?! А што крши основна људска права Срба - ником ништа!

- Косово ће испунити све услове да постане чланица Савета Европе. У мају ће легализовати истополне заједнице и радити на томе да изађе у сусрет правима и потребама мањинских етничких заједница, укључујући и српску мањину. Косово ће се потрудити да ускоро постане друга држава на Западном Балкану, после Црне Горе, која својим грађанима гарантује право на истополно животно партнерство. Напорно ћемо радити на томе у блиској будућности - рекао је Курти у немачком Бундестагу.

После "зеленог светла" за чланство лажне државе које је дала Парламентарна скупштина Савета Европе, Комитет министара коначну одлуку треба да донесе 20. маја.

ТИРАНИЈА ИЗ КИЈЕВА ЈЕ МАЛА РЕЧ! Бруталан ударац на грађане новим законом

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА