Најновије

Шта смо Богу згрешили? Весић пије воду из базена (ВИДЕО)

Ако је и од Горана Весића, превише је. Заменик градоначелника ​Београда на све начине покушава да буде у центру пажње, па су му и потези такви - очајнички. И овај данашњи, са базена на Бањици.

Весић (Фото: принтскрин)

Током разговора у јутарњем програму Весић се пребацио на тему квалитета воде, да би се у једном моменту сагнуо, шаком заграбио воду из базена и потом отпио гутљај. Базени на Бањици који три године нису радили су коначно реновирани. Решен је и спор између ВК "Партизан" и Општине Вождовац, па је заменик градоначелника Београда Горан Весић искористио прилику да позове грађане и грађанке Београда да посете базене и освеже се у летњим данима.

"Београдска вода, наша чесмовача, вода је најбољег квалитета. Наравно, позивам све да користе воду, не купујте ову другу, флаширану воду, ако немате потребе и ако немате неку посебну жељу да је пијете. Овде кад се напуни ујутру вода (показује ка базену), она је сваког јутра... сваки базен контролише Градски завод за јавно здравље... (пије воду из базена) Као што видите - савршена је", поручио је Весић гледаоцима телевизије са националном фреквенцијом.

У препорукама за безбедно купање на базенима, које се могу наћи на сајтовима појединих градских завода за јавно здравља, једна од ставки која се не препоручује јесте и гутање воде из базена.

Зато је логично питање које ће му поставити сваки посетилац базена, да ли би попио воду у 14 или 17 часова? Чему ово, Сићве?

Москва може у само два корака из Украјине вратити руске територије Херсон, Одесу и Харков. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА