Најновије

"Шеф има велики проблем: Екипа није сравнила рачуне"

Транскрипт са саслушања Вељка Беливука, који је јутрос објавио КРИК, а у којем се наводи да је Александар Вучић тражио од вође злогласног клана разне услуге, изазвао је пометњу на друштвеним мрежама и бројне коментаре.

Веља Невоља и Вучић (Фото: Јутјуб/ Правда)

Вучић и његови сарадници тражили су од Беливука да контролише да се на Партизановим трибинама не скандира против председника, да застрашује оне који су организовали протесте против власти, обезбеди мир на Паради поноса, али и да утиче на таксисте да откажу протесте против апликације за превоз „КарГо“, наводи се у транскрипту.

- Решио сам лепо да кажем све о мом односу са председником Србије Александром Вучићем, министром полиције Александром Вулином, Вучићевим братом, пријатељима, кумовима и свим осталим политичарима који су од нас тражили услуге, а сада се праве да се не познајемо и перу руке од нас - рекао је Беливук.

- Само да се разјасни с ким комуницира председник док емитује онај “едукативан садржај” са обезглављеним људима. Делује као да екипа није сравнила рачуне - каже Александар Ивановић, братанац убијеног вође косовских Срба, Оливера Ивановића.

- Не смем ни да замислим на који начин ће свима колективно да нам се освете због овога - сматра Дајана Остојић.

- Решио сам лепо да кажем све о мом односу са председником Србије Александром Вучићем, министром полиције Александром Вулином, Вучићевим братом, пријатељима, кумовима и свим осталим политичарима који су од нас тражили услуге, а сада се праве да се не познајемо и перу руке од нас - рекао је Беливук.


- Због овога не да би пала Влада у свакој иоле нормалној држави, него би срушили цео систем. Ми нисмо држава зато ништа - сматра Јелена Милошевић, председник ГрО ССП Ниш. 

- Ок, сад је јасније зашто су у недељу показани лешеви у Хит-твиту - констатује Фортунетелер.


- Кратка историја криминалне државе. Кључне речи: породица, услуге за пријатеље и непријатеље - написао је Наим Лео Бешири.

- Наравно да ће демантовати, да ће оптужити опозицију, да ће лансирати сад 5 афера. То је легит. Међутим, у правној држави је тужилац дужан да испита ово и евентуално позове председника да да исказ. Е, то је разлика између демократије и аутократије - каже Марко Драјић.

- Вучић, Брнабић, Рошави, Терзић, Глишић, Вулин, Вујачић - "сви су тууу, као некадаааа, чује се песма старих друговааааа" - прокоментарисао је у свом стилу лидер покрета "Црно на бело", Владимир Вулетић.

- Не сумњам да је ноћас заседао "штаб за ванредне ситуације" и да ћемо током дана гледати разне специјал(ц)е по националним фреквенцијама. Зато само два питања: Да ли ће Беливук бити полиграфски испитан о контактима са Председником? Да ли је тачно да је дугогодишњи члан СНС-а - пита политички аналитичар Ђорђе Вукадиновић.


- Шеф има велики проблем - закључује Отац Милан.

Како су полиција и хулигани тукли људе који скандирају „Вучићу, педеру“ погледајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА