Најновије

ДЕТАЉИ СЛОБИНЕ АФЕРЕ СА ЈЕДНОМ ОД НАЈПОЗНАТИЈИХ СРПСКИХ ГЛУМИЦА: Политичар који их је упознао на крају пронађен мртав!

Некдашњи председник Србије и Југославије Слободан Милошевић преминуо је 2006. године у затворској ћелији у Схевенингену, а иза себе је оставио серију бурних догађаја који су се одиграли деведесетих година и који су му касније и дошли главе.

Слободан Милошевић. (Фото: Јутјуб)

Личност која је имала неизмеран утицај на Милошевића била је његова супруга Мира Марковић, а Слобу су често називали "папучарем" јер је тај утицај био очигледан. Све велике политичке одлуке Слоба је доносио искључиво у консултацијама са супругом, а према сведочењима људи блиских породици Милошевић њена је реч најчешће била последња, преноси Мондо.

Међутим, иако је Слоба супругу слушао и верно служио њеним идеолошким и политичким стремљењима, није био прави "чистунац" кад је реч о љубавном плану. Слоба је издувни вентил нашао у љубавној афери са С.С. која важи за једну од најлепших глумица са југословенских простора.

Касније ће се испоставити да је веза са српском глумицом била изузетно важна у Слобиној политичкој каријери.

Уз помоћ глумице открио је велику заверу коју су му спремали политички сарадници за које се испоставило да су му заправо политички непријатељи. За саботажу Милошевића било је наводно издвојено два милиона марака. Да није открио заверу, коју су му спремали крајем осамдесетих година, вероватно не би ни дошао на високе државне функције уз помоћ којих је стекао популарност и моћ, а затим постао председник Србије 1991. године.

Позната глумица у коју је био "заљубљен до ушију" помало је ликом и понашањем подсећала на његову супругу Миру.

Очигледно је имао тип жене који му се свиђао, али је код Мире недостајало нешто што му је било потребно. Глумица је за разлику од Мире имала више харизме и енергије која се огледала у животном елану. Била је и изузетно лепа и често се појављивала у филмовима и скоро свим серијама које су обележиле крај осамдесетих и деведесете године.

Слоба је наводно у познату глумицу био заљубљен годинама пре него што се са њом састао. Састанак са глумицом организовао је његов тадашњи политички сарадник, а касније љути противник Иван Стамболић.

Једини састанак који је откривен десио се у вили "Златни брег" код Смедерева, која је позната и као летњиковац династије Обреновић, крајем 1986. и почетком следеће године. Слоба је са глумицом провео цео викенд.

Неверни Слоба је свој изостанак наводно Мири оправдавао тако што јој је рекао да је отет, а да није паметно да се случај пријављује полицији, јер је открио ко му ради о глави па не жели да јавним потезима открива следеће кораке.

Колико је био уверљив са овом причом заувек ће остати мистерија, али поједини наводи да је Мира кумовала у организацији отмице и убиства Ивана Стамболића могу указати на то да је ипак нешто сазнала.

О којој глумици се ради највероватније никад није ни сазнала.

Убијена четворица припадника Револуционарне гарде Ирана! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА