Најновије

УПУЦАН МУЧКИ, С ЛЕЂА: Директор КБЦ у Косовској Митровици открио стање рањеног Срећка (ВИДЕО)

Директор КБЦ у Северној Митровици Златан Елек рекао је за Косово онлајн да су, након јутрошње акције Косовске полиције у Северној Митровици две особе хопитализоване, од којих је једна са тешким повредама услед ране задобијене ватреним оружјем подвргнута хируршкој интервенцији.

Упуцани Срећко (Фото: Јутјуб)

"У КБЦ Косовска Митровица смештена су два пацијента, један тешко повређен, упуцан је мучки с леђа, има повреде десне лопатице, прелом другог ребра и метак му је изашао на предњу страну врата, уз обилно крварење, урађена је хитна хируршка интервенција, метак је извађен, налази се у јединици интензивне неге и за сада је у стабилном здравственом стању", рекао је Елек.

Додао је да је други повређени повређен у пределу грудног коша тупом траумом, да је тренутно на испитивању, као и то да му је стационарно лечење.

Остале особе, су према Елековим речима задобиле повреде од шок бомби, гумених метака и сузавца и да су се први повређени јавили на Очно одељење.

"Свима је указана помоћ, тренутно су стабилно и нису на болничком лечењу", рекао је Елек.

У КБЦ Косовска Митровица медицинску помоћ услед повреда задобијених у акцији косовске полиције јутрос у Северној Митровици и Звечану затражило је 10 грађана.

Вучић наредио подизање борбене готовости и дао рок НАТО да смири Албанце! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: kosovo-online. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА