Најновије

Олако донет Ковид консензус се руши као кула од карата (ВИДЕО)

Британски новинар Марк Долан још једном је у својој емисији на "GB NEWS" разобличио ковид мере и објаснио како стоје ствари. Његово излагање преносимо у целости.

Олако донет KОВИД консензус  се руши као кула од карата. Много ми се допао овај твит мог сјајног колеге Дан Вутона раније у току дана. Ево шта је твитовао 

Сви они који кличу  у име локдауна посветили су читаву епизоду њиховог Сандеј Морнинг емисије вести, о томе како  да научимо да  живимо са КОВИДом. Закаснили сте само годину и по дана, људи! Већи део нанете штете је сада саставни део нас као катанцем везан . Срамотно! 

Сјајно је све то! Мој колега Дан се враћа тек сутра ујутру. Пази шта вам ја кажем! У годинама које предстоје највећи заговорници свих ових штетних КОВИД мера који изгледа да нису направили приметну разлику у поређења са земљама и територијама ,  које су учиниле тако мало по питању мера ће поновно писати своју сопствену историју на сличан начин онима који сада тврде да никада нису подржали рат у Ираку. Са освртом на економску  штету и штету по људе у друштву од мера које смо видели, низ експерименталних мера без преседана у циљу  контролисања вируса , све ово ће бити попут рата у Ираку пута сто! Попут рата у Ираку 'на стероидима' ...неће то бити само персона по имену  Тонy Блер, коју можете да кривите везано за тај ратни сукоб ,  ...биће то читава генерација научника, лекара, политичара и медијских кућа које ће бити криве за ово Они и само они ће бити криви за данак у крви од не-КОВИД смртних случајева који ће очито да умањи тај број до патуљастих сразмера. Они ће бити криви за национални дуг, они ће бити криви за прави цунами од душевних обољења, они ће бити криви за  листу чекања  код државних лекара,  који су у порасту вртоглаво и далеко више од тога. Они ће бити криви за много жалосније и више унижено друштво, са много више беса у себи. 

Они ће бити криви за нанету штету деци Послушајте моје речи! Једна по једна, скоро свака мера коју смо видели биће дискредитивана ...Безмало пре неколико месеци експерти су нашироко прихватили да бескрајно брисање руку хигијенским  средствима за руке није била кључна мера јер вирус се преноси у ваздуху. Јел' се  сећате  када су нам руке биле скоро крваво модре и пуне пликова од прања...на почетку пандемије ? Постоје докази који указују да оне огавне плексиглас преграде, које су катастрофалне за животну средину наравно и право су ругло  , а могу у ствари да потпомогну у ширењу ковид вируса тако што блокирају аеросол  дуже време.  Супер смо ово урадили ! ( прим прев ово је ироничан коментар водитеља). Хируршке маске и маске од крпе , које носе већина људи у овој земљи су толико бескорисне да се не прихватају у Аустрији и Немачкој. Неће ни да их чују ! Једноставно се не рачунају као маска за лице. ….Леана Вен, медицински аналитичар  за новински канал, СИ ЕН ЕН,  у Америци,  који фанатично обожава локдаун (затварање људи услед вируса),  она жена која је подржала и најстрожије мере,  рекла је СИ ЕН ЕН-у "Немојте да носите маску од тканине . Маске од тканине, рече она, су мало више од декорације за лице. Јеботе , можда себи набавим пирсинг за нос. И ако оне супер кул  М 95 гас маске тако ефективне , зашто до бесвести  расту  случајеви у Аустрији где сада спроводе обавезне маске и напољу. Замислите то лудило , народе! Обавезне маске и ван! Добродошли у пакао ! Разговарао сам са пријатељицом пре неки дан и заподенусмо причу о КОВИД , како то обично бива,  и она је рекла "Не слушам више вести и не гледам телевизију више" . Она је буквално рекла : "Мрзим медије!"  Каква реченица! Рекла је "Мрзим  медије !" Па ко може да је криви за то? Јер су константно сејали страх и као на бицикли педалирали  доктрину локдаун-а, маски , дистанцирања и вакцина , и све што су учинили је то да шире страх мећу људима без анализе, без детаљнијег преиспитивања , без здравог разума, без моралног ни етичког просуђивања по мени. Прес конференција за прес конференцијом једна за другом кажу они "...зашто нисмо више затварали људе , раније, жешће, брже...Зашто су аљкаво подржавали те мере ?" Па неки муфљузи  су добили паре у џеп од  државе која је рекламирала КОВИД, биће и оних који су хтели да се додворавају влади да би им одобрили отпис дуговања за државнуТВ претплату али готово сви они су гурали ове мере јер страх им доноси гледаоце и кликове а ове мере њих лично нимало не угрожавају.  

Већина људи у медијима може да 'приушти' себи локдаун , полицијске часове , социјално дистанцирање, дружење у социјалним  мехурима (  прим.прев. строго прописане групе људи bubbles с којима смемо да се виђамо  )  и наредјења да раде од куће. Већина од њих се сматрају за кључне раднике и могу да долазе и одлазе како им се ћефне

Они имају фенси Apple Маc компјутере , доброопремљене станове и куће, често имају простране баште , јаке интернет везе , и велике количине шампањца,  који се хлади у фрижидеру. Велики део медија је изневерио јавност у току ове пандемије да нам да увид у проблематику из свих углова . Људи су , по мом мишљењу, били изманипулисани , ужасавани и малтретирани готово две године. Постојао је медијски мехур од сапунице а у нашој ТВ станици GB News ми смо овде да тај мехур као иглом пробушимо. ….Дозволите да вам цитирам двоје еминентних мислилаца Први је ...Проф Џеј Бхатахарија је један од најцењенијих медицинских стручњака на планети , начелник одељења за медицину светски признатог Станфорд универзитета у Калифорнији. Он је такође и стручњак за заразне болести. Он је назвао локдаун затварања људи највећу грешку јавног здравља свих времена. Дозволите ми да вам цитирам још један светао пример великог мислиоца, комичарку Еби Робертс, (прим прев њу наводимо) јер је свакоме дозвољено да има мишљење . Она је једна изузетно интелигентна жена . Она је једноставно рекла . "Ово ће бити највећи пример онога  : " Па рекох ти ја! у историји! " Колико  је само она  у праву ! Ех па сада упркос мом бесу због по мом мишљењу беспотребне патње коју сте видели у току ове пандемије за један веома грозан вирус апсолутно , али вирус који није фаталан за велику већину популације И упркос мом бесу  на то како су деца била третирана , не заборавите деца чак и  само једанаест година старости,  биће опет назад са маскама на лицу сутра упркос  тврдњи из којих се ништа не може закључити наручених од стране владе да оне заиста помажу и упркос магновењу и  болу нанету милионима људи који ће и даље наставити да плаћају данак овим мерама, ја ћу им лично опростити и с погледом у будућност , али само уколико будемо научили лекције  из овога и уколико слобода говора и мишљења унутар научних кругова и медија буду поновно враћени и само уколико се ово лудило  не дозволи да се поново деси ! Неће да може барем док ја будем мотрио! 

Извор: Правда/Превод и адаптација anglo.world.translations@gmail.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА