Најновије

ПОСЛЕДЊИ ТРЕНУЦИ ЖИВОТА! Стравичан снимак Груове погибије! Кајт га је разбио 5 пута о воду, није му било спаса (ВИДЕО)

Далибор Андонов Гру трагично је изгубио живот јуче у Земуну током вожње кајта и иза себе оставио жену Даницу и двоје деце, сина Вука и Рељу.

Гру (Фото: приватна архива)

На Фејсбуку се појавио снимак за који се верује да су последњи тренуци познатог српског репера сасвим случајно забележени камером!

Гру је током целог дана покушавао да окупи екипу за кајтинг. Кошава је иначе веома опасна за вожњу, па је за евентуалну хитну интервенцију неопходан минимум чамац.

- Испуцавао га је снажно у воду и из ње око пет пута за 20 секунди. Није стигао да се откачи. Одмах је био готов - рекао је очевидац.

- Гру је возио по Дунаву. Био је у води и паковао линије, канапе кајта, када је кошава нагло грунула. Није имао контролу због тих линија и кајт му је ушао у "лоп" (стање неконтролисаног кретања). Испуцавао га је снажно у воду и из ње око пет пута за 20 секунди. Није стигао да се откачи. Одмах је био готов - рекао је очевидац.

Према његовим речима, Гру је био одличан возач.

Реперово тело је неколико сати лежало је у чамцу којим је извучен на обалу. Полиција је обавила увиђај, након чега су стигли мртвозорници и однели тело репера.

Мило НАТО пакту поклања планину са српском црквом. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА