Најновије

"МОРАМ ДА ВАС УПОЗОРИМ, ПОЧЕЛИ СТЕ ТО ДА РАДИТЕ" Капетан Драган се укључио у Јутарњи, па упутио апел Србима од којег се диже коса на глави

Капетан Драган, који је недавно изашао из хрватског затвора, огласио се данас по први пут у Јутарњем програму.

Капетан Драган (Фото: Јутјуб)

У исповести капетан Драган је одговарао на питања водитељке Јоване Јеремић:

- Затвор и све што сам прошао сам доживео као још један задатак. Када сам дошао тамо видео сам да је то тако, и извукао сам најбоље што сам могао. Нисам имао времена да размишљам - рекао је.

Није било ни једног доказа, осим "часне хрватске речи" лажова. То је наставак једне усташке идеологије која и данас траје. Верујем да сам морао да одем у Хрватску да бих видео шта се дешава. Нисам постао више религиозан него што сам био, али да нисам отиштао и видео не бих веровао да у 21. веку имате на стотине Срба осуђених на дугогодишње робије само због неке изјаве врло сумњивих сведока без доказа - рекао је.

Како је рекао, нико од нас не зна ко све труне у хрватским затворима, и немају коме да се обрате.

Однос према мени од стране Србије нисам могао да разумем. Чуо сам Вука Јеремића који је тада био министар, да је рекао да се Србије неће мешати у случај капетана Драгана и Хрватске. За мене је то највећа издаја. Коме је ту поруку слао, кога је хтео да задовољи? Сигурно не мене, моју породицу, или Србију. За мене је то обична издаја. То траје до данашњег дана. Недавно је ухапшен човек у Шведској и испоручен Хрватској. Мој задатак је да сада помогнем ти људима, и да убедим Србију да примени реципротитет према тим зликовцима, јер заиста верују а је Србија шака јада - рекао је.

У историји Хрватске постоје само злочини, рекао је.

То је народ који је измислио злочине. Нигде нећете наћи индустријски погон за убијање деце испод 14 година. Потребно им је да од Срба направе злочинце како не би били сами. Морам и вама да скренем пажњу, јер сте употребили израз "Домовински рат". Па они су издали своју домовину Југославију. Извршили су агресију на своју домовину, и толико пута поновили да сте и ви почели да га користите - рекао је љутито капетан Драган.

Коју строго чувану тајну је открио Шешељ сазнајте ОВДЕ!

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА