Најновије

"АРКАН ЈЕ ДУВАО У СВОЈУ ТРУБУ" Капетан Драган уверен да није изгубио ауторитет!

ТВ емисија у којој је Жељко Ражнатовић Аркан 1994. године причао о свом животу, навијачима, ратишту, емитована је само једном.

Драган Васиљковић (Фото: Јутјуб)

У њој је, између осталог, вођа Српске добровољачке гарде тада рекао да Капетан Драган није био за велике борбе, да у "Книнџама" нису били борци из Крајине, већ из Србије, као и да је Кеп изгубио ауторитет код својих људи.

Ево шта на то има да каже Драган Васиљковић:

- Аркан је дувао у своју трубу. Међу "Книнџама" готово да није било људи из Србије, на прсте могу избројати људе који су дошли из Србије у Голубицу, то су били искључиво Крајишници. Аркан је ту пумпао своју причу. Не верујем да сам изгубио ауторитет ни све до дана данашњег. Прича о Капетану Драгану је још актуелна. Ја сам смењен и враћен из Крајине. Не знам шта је Аркан сматрао правим борбама, али 289 оружаних сукоба било је под мојом командом, од тога су познате акције као ослобађање Глине, Јукинца, Костајнице, Дивљана... То су само неки од познатијих сукоба у којима су убијени Миро Барешић и Гавран, усташки капетан. Тако да о резултатима мислим да је доста тога записано. Арканове резултате не желим да коментаришем, људи под његовом командом су били храбри добровољци, борци који су дали све што имају. Под мојом командом је преминуо само један човек, а четири су повређена - рекао је Капетан Драган, који је пре неколико месеци изашао из хрватског затвора.

Косачов објаснио прави разлог повлачења Америке из Споразума о ракетама! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА