Најновије

ВУЧИЋЕВИ МЕДИЈИ ЛАГАЛИ ДА ЈЕ ПОБЕГЛА У ИЗРАЕЛ: Коначно саслушана Дијана Хркаловић, али одбила полиграф!

Дијана Хркаловић, бивша државна секретарка МУП-а, саслушана је у СБПОК-у, поводом повезаности са Дарком Елезом и Вељком Беливуком познатијим као Веља Невоља, сазнају "Вечерње новости". Она је, попут Славише Кокезе такође одбила полиграф, пишу медији.

Дијана Хркаловић (фото: Јутјуб)

Дијана Хркаловић ипак није побегла у Израел, како су то јављали режимски медији. Била је свео време на слободи, а још је данас саслушана у пратњи два адвоката!

Јуче је приведен Славиша Кокеза, дугогодишњи пријатељи и сарадник председника државе и актуелни председник Фудбалског савеза Србије, а данас је саслушана и Дијана Хркаловић која је некада жарила и палила у МУП-у.

Подсетимо, Дијана Хркаловић је јавности позната због повезаности са убијеним вођом Партизанових навијача Александром Станковићем познатијим као Сале Мутави. Када је убијен, на лице места је наводно дошла и тадашња права министарка полиције Хркаловић, која је на врло емотиван начин реаговала на убиство. Салета Мутавог је на месту главног боса заменио Веља Невоља. Веза државе са његовим криминалним гангом је постала још очигледнија.

Хркаловић се нашла под светлом камере 2018. године на локалним изборима у Лучанима, када су откривени џипови без саобраћајних ознака који су патролирали Драгачевом и претили грађанима да морају да гласају за СНС.

Поводом 27. рођендана Независног синдиката полиције председавајући председништва Велимир Лукић и члан председништва Срђан Јовановић уручили су плакету Државном секретару МУП-а Дијани Хркаловић у "знак захвалности на пруженој несебичној помоћи и подршци у реализацији програмских начела синдиката", како пише на плакети.

Вучић је жедан крви и хаоса, а родитељи несталих младића моле га да не објављује снимке како његови дојучерашњи пајташи њиховој деци секу главе и черече удове, опширније ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА