Најновије

"АРКАН ЈЕ ПОЧЕО ДА СЕ ДЕРЕ, РЕАГОВАЛО ОБЕЗБЕЂЕЊЕ!": Ражнатовићев телохранитељ открио непознате детаље са "свадбе века"!

Милош Петковић Дафина, бивши наредник Српске добровољачке гарде и један од телохранитеља Жељка Ражнатовића Аркана у једном од интервјуа детаљно је описао како је изгледала оно што ће многи касније назвати свадбом века - венчање Аркана и Цеце.

Жељко и Цеца Ражнатовић. (Фото: Јутјуб)

- То село Житорође није имало ни струју док Аркан тамо није дошао. Кад су биле припреме за свадбу ја сам као своје задужење добио цркву. Она се три дана спремала пред ту свадбу. Мени је допало да будем обезбеђење на улазу у цркву. Да би ушао морао си да имаш пропусницу - испричао је Дафина.

Каже како је тог дана једино Милован Илић Минимакс закаснио.

- И сви су тог дана нормално ушли са тим пропусницама једино Минимакс закаснио. Ем закаснио ем није имао пропусницу. Мало сам га зезао где му је пропусница али сам га на крају пустио. Ипак сви смо знали ко је Минимакс. Можда је хтео да покаже да може да уђе једини без ње - каже Дафина.

Прича како је била напета припрема око свадбе.

- Цеци се шила хаљина у Италији па је био проблем што су морали да се нађу људи који нису осуђивани који су могли да са Цецом оду у Италију - испричао је Дафина.

После је како каже био распоређен да буде код стола где су седели Лепа Лукић, Жељко Шашић, Ана Бекута...

- У једном тренутку је Лепа Лукић појела сво грожђе и онда је замолила мене да донесу још. Пратио сам Ану Бекуту до WЦ, дуго се задржала. Иначе, десио се и један инцидент када је Аркан видео једног фотографа који није био позван. Онда је узео моторолу и почео да се дере. Тако да је том фотографу пришло обезбеђење и одузело му фото апарат - испричао је Дафина.

Присетио се Дафина како га је пред свадбу Аркан питао да ли има одело.

- Имао сам једно које сам купио од пара које сам зарадио. А имао сам и ципеле али сам хтео да се Аркан мало отовори за свадбу. Глупо је да све имам. Ћента у том тренутку вади 500 марака, а тад си за 100 марака могао да купиш свашта. Циепеле су биле 50 марака. Тих 500 марака сам трошио девет дана. Свашта сам купио. Нисам могао да потрошим. Купио сам сат, ципеле... - прича Дафина.

Напомиње да су за Арканову свадбу манекенке биле задужене да праве друштво гостима.

- За свадбу Арканову су биле плаћене све неке лепе сисате и гузате манекенке које су биле задужене да праве друштво гостима. Кад је Аркан кренуо да испрати попа он нас је затекао са тим девојкама па је морао да реагује. Ми смо те девојке плаћали, ма каква љубав. Баш смо се истрошили. Ми седнемо у неки мој бмw и одемо у Хајат на кафу. Ту смо много пара дали. Имале су девојке своју цену. Нека је коштала 100 марака, нека кошта бокс цигара. Ал имали смо пара. Па ми смо паре добијали и од Аркана и од Државне безбедности. Знаш ли ти шта значи кад од ДБ добијеш 3.000 марака а од Аркана 1.000 марака. Еј бре па ја сам само патике у то време плаћао 300 марака - испричао је у даху Дафина.

Вашингтону потребан нови рат на северу Африке! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА