Најновије

АРКАН ЈЕ ДЕВЕДЕСЕТИХ МОГАО СВЕ, АЛИ ЈЕДНО ИПАК НИЈЕ! О овој његовој страсти мало се зна!

Жељко Ражнатовић деведесетих је тешко могао било шта и било где да изгуби. А на коцки поготово. Тешко да би се било ко усудио да "ради" команданта СДГ, што је иначе био специјалитет многих београдских казина. Сем тога, многе коцкарнице држали су кумови и пријатељи Ражнатовића.

Жељко Ражнатовић. (Фото: Јутјуб)

Аркан је тих деведесетих могао све, али једно ипак није - да изгуби. А то је значило да није могао да сања о страсти коцке, знајући да увек добија.

Можда и зато, Аркан, током деведесетих није окушавао срећу по Србији. Међутим, десетак година раније коцка је била његова велика страст. Толика да је знао да изгуби последњи динар, чак и да остане без аутомобила.

Влада Перовић прича о мангупима и певачима који су волели да се коцкају, у емисији Миломира Марића, уредника Хепи телевизије. Наравно Аркан је неизоставни део приче Владе Перовића.

- Жељко Ражнатовић је волео да се коцка, а дешавало се да изгуби све паре. Једном је дошао код мене у локал и каже: “Друже, може једно пиће?” Ја га ту частим кафом, пошто није пио алкохол, питам га где су му кола, каже нема, и то је изгубио на коцки. Није имао динара у џепу, све је изгубио, за кафу није имао. Међутим, дешавало се и да добије на коцки, па је тако једне ноћи дошао у “Дугу” са најлонском кесом пуном пара. Унутра је било 55 хиљада долара. Питали смо га шта је то, је л’ то негде опљачкао, каже узео на коцки и одмах иде да купи кућу. Само је ту одвадио пар хиљада и частио ДЈ Чупка, а каже тачно му 50 хиљада треба да купи кућу преко пута Маракане.

Марић: Твоја бивша жена Лепа Лукић је волела да коцка, шта каже какав је био Жељко?

Перовић: Умео је да коцка. Али најбољи је био убедљиво Свето Мараш, чувени коцкар, који је вероватно једини који је успео да заради на коцки. Његова жена је долазила повремено и кад он добије паре, она то узме због њихове деце и одмах улаже, купује станове. Сви ти виђенији богатији људи су волели да коцкају, а част им је била да играју са неким од најбољих коцкара. Што се тиче певача, много су волели да коцкају Лепа Лукић, Тома Здравковић, Зоран Калезић и Златко Пејаковић.

Десило се тако да управо њих четворо иду заједно на турнеју која је трајала 60 дана, ја сам им био менаџер. Они су иза сцене имали сто где су играли покер и толико су били страствени коцкари да су играли и током наступа. Коцкају они тако и кад је нечији ред да пева, оставе карте, тај изађе на сцену, пева и тресе се, само да се што пре врати да настави да игра покер.

У једном тренутку, кад смо били у Босни, Тома излази на сцену, покаже на мене и каже публици: “Видите оног менаџера на вратима? Он и његова жена Лепа Лукић су тешки хохштаплери, све су нам паре узели! Ја певам ову турнеју за џабе.” Иако је он то казао кроз шалу, Лепа се наљутила на њега: “Немој то више да си икад рекао, немој да нас вређаш. Нисмо ми тебе опљачкали, него ти не знаш да играш карте!” Они су сви били болесни коцкари. Играли су по цео дан и ноћ покер.

Застава „Талибана“ над Кабулом? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА