Најновије

ТАМАН ШТО ЈЕ ПОДИГАО КРЕДИТ ОД 240.000 ДИНАРА, НАПАДАЧ ГА ЈЕ ЗАСКОЧИО! Исповест жртве пљачкаша на Звездари (ВИДЕО)

На друштвеним мрежама синоћ се појавио снимак бездушне пљачке, која се догодила у сред бела дана на Звездари, када човек у пуној снази напада старца са штапом.

Пљачка. (Фото: Инстаграм видео)

Повод за овај напад био је пљачка, а жртва непознатих нападача је пензионер из Малог Мокрог Луга Бранко Станојевић, који је остао без целокупног кредита који му је тог дана одобрен, а то је сума од 240.000 динара.

Бранко је објаснио како се све то догодило. Како је истакао, тог дана је кренуо да подигне кредит који му је одобрен.

- Распитивао сам се због кредита и они су ми дозволили. Ја сам кренуо према Устаничкој где се окрећу аутобуси и трамваји и ту сам свратио у кладионицу, играм понекад преко телефона и ту сам имао неких 6.000 динара, па сам свратио то да подгинем, међутим нисам успео из неког разлога - рекао је Бранко.

Како је истакао, када је свратио да плати рачун за телефон, са његове десне стране је био тамнији младић, за кога сумња да је извршио пљачку.

- Онда сам кренуо да платим телефон, ја друге паре нисам имао осим хиљаду динара у џепу и паре од кредита које сам држао у јакни одакле сам извадио 5.000 динара да платим телефон. Сећам се да је ту био са моје десне стране један дечко - рекао је несрећни пензионер.

Напад се догодио недуго након што је напустио радњу у којој је платио телефон.

- Ушао сам у улицу Петра Кондића, нисам видео никога и само ми је одједном нападач пришао са леђа, счепао ме и тачно ме ухватио за џеп у којем су ми биле паре. Ја сумњам да је то исти човек из радње, јер ме нико други није видео да сам подигао паре.

Иако далеко слабији од лопова, и у поодмаклим годинама, Бранко је покушао да се одбрани, али колико је пљачкаш био дрзак довољно илуструје податак да је успео да оборио пензионера на земљу и отео му паре.

Приведена Дијана Хркаловић! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА