Најновије

ТРАМП ОДРЖАО ВЕЛИКИ МИТИНГ: "Демократе хоће да претворе Америку у комунистичку земљу!"

Бивши амерички председник Доналд Трамп одржао је скуп у Аризони.

Током митинга, првог ове године, Трамп је поновио стару песму - да је он победио на изборима и да демократе желе да направе комунистичку државу од САД. НЈегов говор су бурно поздравиле хиљаде окупљених присталица.

- Готово је с тим да политичари у Вашингтону контролишу ваше животе. Готово је са наметањем - рекао је Трамп. "Радикалне демократе желе да претворе САД у комунистичку земљу", додао је.

Поновио је да је победио 2020. на изборима за председника и поручио: Не можемо им допустити да се с тиме извуку!

"Овде влада 'парти' атмосфера", рекао је Франс пресу једна од окупљених. "Ово је попут МАГА (Трампов изборни слоган 'Учинимо Америку поновно великом') Вудстока. Родољуби широм земље окупили су се због општег добра за земљу. Ми волимо нашег председника", додао је.

ДЖенифер Винтербауер, која је међу првима дошла на скуп, рекла је да је ту како би чула "истину" од Трампа. "Он увек говори истину о свему. О економији, стању у свету, САД-у", додала је.

Скуп у Флоренсу, Аризона први је Трампов скуп од октобра. Уочи победе на изборима 2016. и током председничког мандата на његовим скуповима се окупљало десетине хиљада људи, али су у последње време његови митинзи све слабије посећени.

Франс прес наводи да је суботње окупљање прикупило мање људи него иначе.

Трамп, коме је забрањено коришћење Твитера, његове главне платформе за обраћање јавности, много је мање укључен у америчку политику од пораза на изборима.

Међутим, утицајан је у Републиканској странци и, како наводи АФП, подржавање његових теорија или барем недистанцирање, често је нужно за опстанак републиканских конгресмена и других званичника.

Трамп се ретко појављивао у већим медијима од када није председник, али је прошле седмице дао интервју за Национални јавни радио (НПР) током ког је позвао људе да се вакцинишу против короне, шео је изазвало жестоке критике дела његових присталица.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА