Најновије

У ЦАРСТВУ СРПСКОГ СИМУЛАКРУМА: Балканско племе Марубо

Пише: Владимир Димитријевић

КАКО ДЕЛУЈЕ ИНФЕРНЕТ 

О томе шта се десило  бразилским Индијанцима кад су добили Интернет пише „Њујорк Тајмс“. Племе Марубо било је повезано на интернет тек 2023. преко сателитског система Елона Маска Старлинк. Има око две хиљаде представника. У почетку, како је и планирано, Интернет је помогао у решавању многих проблема и донео им је неку корист. Тако им је то омогућило да одржавају контакт са породицом и пријатељима, а у хитним случајевима траже помоћ.

Касније су старешине племена приметиле да су многи од саплеменика навучени на порно филмове и губљење времена на друштвеним мрежама. Таква штетна забава у великој је мери утицала на сексуално понашање урођеника, јер се раније чак и љубљење у јавности сматрало неморалним.

Истовремено се појавио још један проблем – ширење гласина и информација које не одговарају стварности, као и случајеви онлајн преваре.
Поглавице нису имали избора него да уведу ограничења времена проведеног на интернету. Сада народ Марубо може да приступи Интернету само ујутру, увече и недељом.

МРЕЖНИ РАТОВИ И КЛОВНОКРАТИЈА 

На овом, крајње једноставном примеру, бива нам јасно шта су тзв. „мрежни ратови“ – то је америчко оружје којим треба поразити против- ника пре но што он уопште и схвати да је у рату.  Мрежни приступи ратовању су нешто слично радијацији. Они су потпуно невидљиви, али уништавају све око себе. И скоро нико не зна како се носити са оваквим претњама. 

Српски народ је, већ одавно, на ивици пропадања. Наше духовно, морално и биолошко стање је између морибунда и кадавера. За разлику од бразилског племена Марубо, ми немамо поглавице које би нам, на било који начин, указале на оно што нас чека у ужасима мрежног ратовања. Са свих страна смо опкољени лажима и утварама, а главна опасност је у немогућности сагладевања стварних претњи. Наши медији су у служби непријатеља – или отворено („демократски Запад“ је једина будућност ) или прикривено ( „пинковизијски патриотизам“ ). Лажна слика стварности нас чини потпуно неспособнима за најелементарнији опрез, а камоли за било какав препород. Ми нисмо ни свесни у каквим се опасностима налазимо, јер Врховни Кловн, свакога дана, иде из симулакрумске победе у симулакрумску победу. Док се све не разобличи и не распадне, по оној Андерсеновој бајци „Кућа“, чији су мото стихови:“Сва позлата нестаје, свињска кожа остаје“. 

БУКАЧИ, ВИКАЧИ И БУДУЋНОСТ КОЈА ДОЛАЗИ 

Власник „Пинка“ је један од припадника балканског огранка Рокфелерове „Трилатералне комисије“, званог „Ист-Вест бриџ“, а његови букачи и викачи нам доказују како смо моћни и свемоћни, и „не може нам нико ништа, јачи смо од судбине“. 
Истина је, међутим, сурова: јади нас тек чекају. Рат против Русије који НАТО спрема неће моћи да промаши ни нас, као „мале Русе“. И балканских Маруба, који се не одричу русофилије, може нестати. Јер, као што је Краљевина Југославија 1941. била окружена земљама Тројног пакта, тако је и Србија са Републиком Српском окружена земљама НАТО пакта. А кад НАТО пође на Русију ( као Хитлер на Совјетски Савез ), никаква „празнина“ у позадини западног пакта неће се трпети. Следи права, озбиљна окупација. И обрачун са окупираним бунџијама. 

Желе да нас униште,  наравно. Србофобија је истинско “the name od this game”. 

ИСТИНА О СРБОФОБИЈИ 

Наш највећи историчар новијег доба, Милорад Екмечић, јасно нам је рекао: „У овој историји русофобије у британском друштву се крију кључеви и за одговор на питање где је место србофобије у историји колективних фобија западних друштава модерног времена.  Србофобија је била само рукавац русофобије у англосаксонским државама (...) Историчар Брејслфорт је у време Анексионе кризе 1908. године, писао да Срби нису од користи за људску цивилизацију и да „њихово политичко умирање не би био озбиљан губитак за Европу.““ 

Или, као што је говорио немачки либерал Фридрих Науман 1916. године – Србија се „као сметња испречава на путу стварања Средње Европе, и зато се као непријатељско утврђење усред средњеевропског одбрамбеног система не може трпети“.
Сада имају могућност да остварен програм анихилације Срба. Биће им лакше него са Русима, наравно.

СИМУЛАКРУМ СРБИЈА И ОНО ШТО СЕ СПРЕМА

На власти у Србији налази се, како видимо, симулакрум патриотизма, који издаје и продаје све националне интересе, у замену за бесмислене пинк садржаје и срамне будалаштине огрнуте српском заставом. Симулакрумски месија, кога подржава сва братија лажнопатриотске јавности, и кога врх СПЦ одликује орденом Светог Саве, савршено познаје механизме обмане простонародних маса: тако пензионерима једног дана каже да ће сутра сви изгинути, јер почиње нуклеарни рат - побиће нас атомске бомбе, а сутрадан им поручи да је златно доба и да ће бити повећане пензије. Они један дан умиру, други оживе, и тако то траје, не престаје. Ако се томе дода да многи од њих верују у доказ да су живи зато што се њихов месија сваки дан јавља на ТВ екрану ( кад би се појавио неко други, мислили би да су умрли ), ствар бива још јаснија.

Врховни Кловн Србије, уз све то, глуми чобанче из народне приче, које сваког дана виче „Вук, вук!“, а кад вук заиста дође, у реалност вучјег зла нико неће веровати.

НАТО рат против Русије подразумева, како рекосмо, да у дубинама њихове позадине не може бити празног простора, чак ни симулакрумски „неутралног“. Србија и Српска, ако се не деси нко чудо, биће прегажене и окупиране. 

Колико смо ми спремни за оно што долази? 

ВЛАДИМИР ДИМИТРИЈЕВИЋ: Не дозволимо поново данак у крви

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА