Најновије

Некада га закључавали координатори СНС-а, сада их је победио и преузео власт у општини (ВИДЕО

Председник стране Боља Србија Драган Јовановић испричао је у интервјуу за Правду и Хелм Каст како је Топола постала прва општина у којој је смењена власт Српске напредне странке и којим механизмом се треба супротстављати Александру Вучићу. Јовановић је испричао о физичком насиљу којем су изложени противници Вучићи по Србији као и да је и сам био жртва терора када су га напредњаци закључали у Смедеревској Паланци и уз вишесатне претње присилили да одустане од изласка на локалне изборе у тој општини.

Драган Јовановић (Фото: Јутјуб)

Јовановић каже да по смени власти треба одлазити на врата водећим напредњацима и одузимати им све што су покрали од грађана Србије.

Он детаљно објашњава како фунционипе СНС и каква је улога тзв. координатора који фактички владају Србијом и подносе распорте Андреју и Александру Вучићу. 

Јовановић је рекао да верује да ће Вучић бити смењен у наредне три године, али да ће битну улогу у томе одриграти странци, они исти који су Вучића довели на власт.

Како је дошло до тога да човек кога су напредаци отимали пре пар година, данас преузима општину и њихове одбворнике, и да га СНС оптужује да он киднапује њихове функционере сазнајте гледајући емисију:

како су Кинези изненадили америчку војску, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА