Најновије

Мерилин Монро и Кенеди су имали ћерку? Гинеколог славне глумице открио тајну која је шокирала свет (ФОТО)

Славна глумица Мерилин Монро била је једна од најпожељнијих жена на свету, а њен љубавни живот привлачио је доста пажње.

Мерлин Монро (Фото: Јутјуб)

Нарочити скандал догодио се када је упловила у романсу са ожењеним Џоном Кенедијем, а о њиховој афери ни данас не престаје да се прича.

Наиме, Гледис је покренула судски поступак након што јој је мајка Мередит Бејкер, иначе Мерилинкина даља рођака, на самрти 2014. године рекла како је усвојена и да је она заправо плод забрањене љубави између глумице и Кенедија.

– Рекла ми је да се Мерилин плашила да ће браћа Кенеди убити и њу и дете ако сазнају за трудноћу, тако да се породила у тајности и убрзо ме након рођења сакрила код ње – открила је Гледис, а пренели су страни медији.

Када је пронашла документа која сведоче о томе да је заиста усвојена, Гледис је привела крају доказивање родбинских односа са овим паром, а уколико ДНК покаже да је заиста њихова ћерка, процењује се да ће добити 100 милиона долара.

Наиме, на толико се тренутно процењује богатство чувене глумице, а оно се годишње увећава за невероватних пет милиона, пренели су медији.

Маца изнела прљавшитине са снимања филмова за одрасле. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Објектив

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА