Најновије

"Адреналин" :Златан Ибрахимовић открива мало познате детаље и анегдоте!

Ново издање Вулкана, под називом "Адреналин" открива нам све тајне познатог фудбалера Златана Ибрахимовића.

Фото: Вулкан издаваштво

Шта маказице значе играчу са најлепшом и најузбудљивијом фудбалском причом? Какву вредност данас има гол за фудбалера који прославља свој четрдесети рођендан, а у пуној је снази и још увек активно игра? И шта за њега представљају дриблинг или пaс?

Златан Ибрахимовић више не мора да показује своју снагу или да нас подсећа на велике спортске успехе због којих је постао шампион, и зато је решио да се отвори и да искрено и поштено исприча како се један бог лопте мења и носи са годинама које пролазе: без лицемерја, а са зрелошћу и сумњама које је морао да научи и прихвати.

У сталној равнотежи између два света, између адреналина и баланса, открива се једна прича пуна до сада непознатих детаља и анегдота, у којој се кроз вансеријске подвиге провлаче страх, нежност и крхкост, осећања која у њему постоје поред снаге, одлучности и храбрости. Та осећања су дечкића из Росенгорда довела до врха света, одакле нам сада прича о тренерима, пеналима, свлачионицама, противницима, фудбалу – али и о срећи, пријатељству и љубави.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА