Најновије

ХРВАТСКИ ПОРТАЛ О КОНСТРАКТИ: Уметница може бити прва (ВИДЕО)

Почињу пробе на „Евросонгу“ у Торину, а специјализовани евровизијски портали полако сабирају утиске и дају своје процене за пласман овогодишњих учесника фестивала. Уредници хрватског портала eurosong.hr дали су јасну процену: Уметница може бити прва.

Констракта (Фото: Јутјуб)

Хрватски портал eurosong.hr од 2007. године даје своје процене пласмана такмичара на „Песми Евровизије“ у оквиру пројекта „Размишљамо наглас“.

Девет уредника портала је добило задатак да прокоментаришу и оцене овогодишње такмичаре, а на основу поена се утврђује ранг-листа. 

Представница Србије Констракта је, уз речи уреднице портала „У Торину уметница може бити прва“, заузела прво место освојивши 84 од могућих 90 поена.

Сања са портала eurosong.hr рекла је да се ради о оригиналној песми са којом је Констракта успела да освоји читав регион и да мисли да може да победи у Торину, а навела је и разлоге за то.

"Изнимно занимљива песма, упечатљив наступ који Констракта додатно подиже на вишу разину са бескрајном харизмом и она ту песму и наступ носи својим погледом", навела је Сања и додала да је Констракта послала комплетан пакет на „Евросонг“.

На другом месту је представница Кипра, а треће место је заузела такмичарка из Шведске.

Ана Ђурић Констракта и делегација Србије свечано су испраћени у Торино пре два дана, а прве пробе на евровизијској сцени имаће већ у уторак, 2. маја. Наступиће у другом полуфиналу „Евросонга“ 12. маја.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА