Најновије

МАНДИЋ ПОСЛЕ САСТАНКА У БЕОГРАДУ: Позвали смо наш народ на узбуну и народ се одазвао!

Један од лидера опозиционог Демократског фронта у Црној Гори, Андрија Мандић, изјавио је данас да је захвалан свим људима који су, како је рекао, у овим тешким времена подржали и стали раме уз раме са српским народом у Црној Гори и епархијама, које су део Српске православне цркве у тој држави.

Андрија Мандић (Фото: Јутјуб)

Мандић је на заједничкој конференцији за новинаре након разговора председника Србије, Александра Вучића, са Србима из региона, изразио захвалност И задовољство односом српског председника И солидарношћу према проблему који имају Срби у Црној Гори.

Данашњем састанку у Београду, казао је Мандић, присуствовао је, јер је позван као део српског народа у Црној Гори, који је позвао на узбуну због доношења Закона о слободи вероисповести.

- Ми и наша Црква позвали смо на узбуну и наш народ се одазвао. Захвалан сам свима који су у овим тешким временима за део српског народа и епархија, које су део СПЦ, стали са нама заједно раме уз раме, рекао је Мандић и поручио да Срби у Црној Гори немају дилеме и да ће своју борбу наставити до краја. Уздају се, казао је, у Његошеве речи да "свој својега никада издат неће".

У председништву патријарх Иринеј, лидери Срба из Црне Горе, Републике Српске! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА