Најновије

ПУТИН СЕ ХИТНО САСТАО СА ВРХОМ РУСКЕ БЕЗБЕДНОСТИ: Страни обавештајци вршљају по Русији, ФСБ има следећи задатак! (ВИДЕО)

Активности страних обавештајних служби у Русији нису смањене и Федерална служба безбедности мора да заштити информације о најновијим системима оружја, изјавио је данас руски председник Владимир Путин.

Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

"Ваша мисија је да делујете ефикасно, поуздано и обратите нарочиту пажњу на заштиту информација о нашим најновијим оружаним системима, новим војним и индустријским технологијама, као и иновативном научном истраживању које нашој нацији дају конкурентну предност", рекао је Путин на састанку ФСБ.

Путин је рекао и да Русија мора да се заштити од сајбер претњи као и да осигура безбедан развој пете генерације комуникационих технологија и сателитских комуникација, преноси Итар Тас.

Према његовим речима, неке земље су већ развиле специјалне центре за извођење сајбер напада и развијају стратегије превентивне употребе сајбер средстава.

"С обзиром на брз развој дигиталне технологије, моћ таквог информатичког оружја само ће порасти. Треба не само то да узмемо у обзир, већ и да обављамо своје дужности да унапред заштитимо интересе Русије", рекао је Путин.

Такође је позвао ФСБ да се бори против подстицања насиља и национализма и верске мржње.

Мишустин није био први избор, нико сем мене га није споменуо! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА