Најновије

МИЛАЧИЋ ОДБРУСИО МИЛОВОМ МИНИСТРУ ОДБРАНЕ: Врати орден Светог Саве "окупирана душо"!

Лидер Црне Горе Марко Милачић  рекао је данас да црногорски министар одбране Предраг Бошковић и треба да врати орден Светог Саве Српској православној цркви јер је „баш он отелотворење свега против чега се Свети Сава у себи и ван себе борио“.

Марко Милачић (Фото: Јутјуб)

Милачић је тако одговорио Бошковићу на изјаву да ће му бити задовољство да врати орден СПЦ.

„Морате га вратити јер сте баш ви отелотворење свега против чега се Свети Сава у себи и ван себе борио: окупирана душа. Ви имате око двије хиљаде војника којима браните да буду божији, али им не браните да пуцају по другим континентима, да убијају и друге и себе да би сте ви, у свом комотном петом министарском кабинету, примали благослов вашег предсједника, његове похвале, да бисте бројали од њега добијено ордење зла“, рекао је Милачић.

Милачић је рекао и да је црногорски министар одбране „војник без ратишта“.

„Немате ви, господине Бошковићу војску ЈНА, већ војску бројности осредњег црногорског села. И да оду из литија од двеста хиљада нас, њихово одсуство се неће осјетити. А они неће отићи. Све више одлазе од вас министре, и то душом и срцем“, рекао је Милачић.
Лидер Црне Горе је подсетио и да је пре неколико дана на литијама на северу шетао и причао са једним војником.

„То није војник ваше војске, иако га ви плаћате, то је војник христове војске. Тај млади витез, ваш радник, живот би дао за људе у литијама. За нас. Не и за вас. Тај младић заслужује орден Светог Саве. Не ви“.

„Вратите орден Светог Саве, јер ће тај орден на грудима вашег официра Здравка Касалице, али и многих других војника „ваше“ војске, опет најсветије засијати“, закључио је Милачић.

Вулин прозвао Ђукановића! Више о томе ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА