Најновије

Коме си ти председник?

Да се не понављам и говорим о свим твојим издајама, мржњи према Србији, Русији и свему што је српско, питаћу те само једно. Коме си ти предсједник? Ко тебе и твоје тајкуне подржава? Ко подржава крађе на изборима, пљачкање Црне Горе, приватизовање као да ти је неко у прћију оставио и на крају сулуди наум да неким квазизаконом отмеш црквену имовину. Већинској,православној Црној Гори нијеси. Не признаје ти таква, изворна Црна Гора државу, заставу, химну усташе Секуле Дрљевића, не признаје прекрајање историје, не прихвата експеримент са Чиргићевим језиком, већ говори чисто српски језик и ти немаш легитимитет. 

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб/Правда)

Пише: Велимир Ераковић

Толико стотина грађана Црне Горе, не жели да будеш ту гдје си сад. Поготово Срби. Много си нам јада задао и ко зна шта си мислио да смо? Мислио си да смо једна обична руља без трунке поноса која ће мирно подносити сва твоја непочинства, а ти владати вјечно?Мислио си да Срби могу да трпе све твоје издаје и марифетлуке? И не само Срби, него и честити и часни Црногорци. Видиш ли колико је свенародни бунт против тебе и твоје владавине? Видиш ли људе који једва чекају да одеш? Нимало достојанства немаш. Да има ишта људско у теби, отишао би а не чекао да закрвиш читаву Црну Гору због својих одлука. Имаш само црну легију, САЈ, Посебну Јединицу Полиције и пар криминалаца уз себе. Имаш и ешалон утемељених црногорских усташа, али је то све мало да би ти остао на власти. Имаш и шаку јада и пожмирепа које купујеш за прљави новац зарађен шверцом дроге, оружја и цигара, али и то је премало да би себе називао предсједником. 

Показали су слободни грађани Црне Горе шта можеш да очекујеш. И ти и брат ти и твоји тајкуни. Затвор и отимање нелегално стечене имовине вам не гине а што се више будеш опирао грђе ћеш проћи од Чаушевског. Ни запад те више не подржава, ни Папа, нико више није на твојој страни а много си им ваљао. Но, тај сорошоидни систем запада је такав, искористе те за своје циљеве и гурну те, као да те никада није било. Више им низашта не требаш и спремај се за крај. Ничији предсједниче, он је неизбјежан и брзо ће доћи.

То и сам видиш, јер ти држава само привидно функционише. Уствари, блокирана је са свих страна. Овога пута ти ни Албанци ни Хрвати не могу помоћи. Својатају те, Рамуш и Даут Харадинај воле ко брата, али ни њима нијеси предсједник. Спаја вас само мржња према Србима. Ти си уствари нико, што си увјек и био. Марионета запада којој полако истиче вријеме. Чак је и један од највећих српских крвника Јосип Броз  рекао ,,Заповједати се може војском и другим униформираним одредима, али народом се заповједати не може,,. Народ Црне Горе ти је коначно и то показао, ничији предсједниче.

Напредак и демократизација крађе! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА