Најновије

ПРЕМИЈЕР ЦРНЕ ГОРЕ ПОНОСАН НА ДИВЉАЧКЕ СЦЕНЕ СА ПРОСЛАВЕ 21. МАЈА: "Показали смо како се воли своја држава"

Премијер Црне Горе Душко Марковић осврнуо се кратко на јучерашњи дан и ''прославу'' 21. маја. Уз фотографију себе како корача кроз Никшић, Марковић је написао:

Душко Марковић (Фото: Влада Црне Горе)

- Захваљујем се свим грађанима који су достојанствено и са емоцијом обележили Дан Независности, празник који припада свима који поштују државу Црну Гору. Посебно поштовање исказујем према црногорској омладини, јер су и ових дана - поносом и љубављу - показали како се воли своја Црна Гора.

Овај твит и порука Марковића долазе након дивљачког понашања навијача 21. маја, дизел бон колектора и патриЈота који су своје окупљање завршили на најприкладнији начин - масовном тучом у центру града.

Подсећамо да мере НКТ су још увек на снази, па самим тим су и виновници ове макљаже и доказивања оданости тековинама 21. маја у кривичном прекршају и очекујемо да тужилкаштво и полиција реагују и ухапсе све учеснике.

Такође, морамо да подсетимо НКТ и на кршење мера од стране председника ДПС Мила Ђукановића, па очекујемо и кривичну пријаву против њега.

Миловом Црном Гором се ори песмa посвећенa терористичкој ОВК! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА