Најновије

ОВА ДРЖАВА НЕ ПРЕПОРУЧУЈЕ ГРАЂАНИМА ДА ПУТУЈУ У ЦРНУ ГОРУ: Означили је као црну рупу Европе!

Холандија не препоручује својим грађанима да путују у Црну Гору, стоји на владином сајту ове државе Бенелукса, што је једина препорука те врсте за неку европску земљу, преносе подгоричке Вијести.

Карта Црне Горе (Фото: Јутјуб)

У препоруци се наводи да локална управа предузима мере за спречавање ширења корона вируса, које могу да наметну ограничења кретања, као и функционисања свакодневног живота.

- Ова карта се ажурира, зависно од развоја догађаја. За најновија дешавања у држави, следите упутства локалне управе и пратите њихове вести - стоји на сајту холандске владе о Црној Гори.

Да су у лажи кратке ноге подсетио је пре неколико дана др Бранимир Несторовић, који је објаснио трагикомичне изјаве подгоричких властодржаца о "корона-фри држави". Несторовић је рекао да не разуме критеријум Црне Горе који Србија наводно не испуњава, пошто бисмо по том критеријуму морали да имамо у једном тренутку две или три хиљаде оболелих, што ми никада нисмо имали, јер смо укупно до сада имали око 11.500 оболелих.

- У којој лабораторији су у Црногорци радили ПЦР тест, када они немају лабораторију за тестирање? - запитао се Несторовић и додао да су они радили само брзе, тзв. оријентационе тестове.

Дачић демантује да је Србија обуставила кампању против признања лажне државе! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА