Најновије

УДАРНА ВЕСТ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ: Андрија Мандић поднео оставку на место посланика!

Посланик ДФ-а и један од лидера тог покрета Андрија Мандић саопштио је да подноси оставку на функцију посланика.

Андрија Мандић (Фото: Јутјуб)

„На жалост, нечу бити у могућности да будем присутан и учествујем када се ових дана у Скупштини ЦГ буде расправљало о избору ВДТ-а и о још неким веома важним темама, које изискују да клуб посланика ДФ буде комплетан. Не морам ни помињати колико је избор ВДТ-а важна тема за ДФ, који се годинама непрестано налази на мети корумпираног судства и тужилаштва. Зато чу поднети оставку на место посланика у Скупштини Црне Горе, са намером да омогућим да на моје место што пре дође следећи посланик са наше листе - председник Општинског одбора Нове српске Демократије у Подгорици, дипломирани правник Радош Зечевић, како би клуб ДФ-а радио у пуном капацитету“, објаснио је Мандић.

Наводи како се захваљује свима који су се интересовали за његово здравље.

#AndrijaMandic: ПОДНОСИМ ОСТАВКУ НА МЈЕСТО ПОСЛАНИКА, А НАКОН ОПОРАВКА ИДЕМ НА ТЕРЕН - СВИ МОРАМО ДАТИ СВЕ ОД СЕБЕ, ЈЕР...

Posted by Demokratski front on Monday, June 15, 2020

„У ових неколико дана, уверио сам се у племенитост и солидарност бројних људи. Било је, очекивано, и оних других - мање добронамерних, али се на њих не љутим, јер је све то наша Црна Гора, људска, чојска, витешка, али и сурова, искључива и немилосрдна“, поручио је Мандић.

Додаје како је оно што је за скупштинском говорницом, на теме које су доносиле седнице, имао да каже, казао у протеклом времену, како је рекао, јасно и непоколебљиво.

„Не потчињавајући се онима који су стварали недемократски амбијент и изнуђивали послушност. Саопштавао сам и ствари за које сам знао да нису популарне, које не иду низ длаку дијелу јавног мњења и које други шапућу на уво. Зато што, у сусрету са изазовима и озбиљним темама, нисам желио да устукнем, просећи нове гласове а издајући оне који су ме гласали и дали ми мандат да у њихово име покажем став. Нисам се додворавао ни масовним медијима и њиховим наративима. Винстон Черчил је казао: "Став је мала ствар која чини велику разлику. Ми смо ту разлику направили. Било је жестоких расправа, тешких седница, гужве, метежа, али ничега што у таквом облику, па и још радикалнијем, немају британски, јапански, италијански, турски, украјински и други парламенти у свијету. Једино чега у осталим парламентима цивилизованих земаља нема, то је интервенција полиције. Зато у наредном сазиву Скупштина мора добити потпуни интегритет“.

„Време опоравка искористићу да се посветим обавезама и великим изазовима који су пред нама, а пре свега конципирању стратегије за период који долази. Након повратка у Црну Гору у потпуности се посвећујем раду на терену. Пред нама је тешка кампања, тешка борба, која се мора завршити тријумфом народа и његове воље, ако желимо да извучемо Црну Гору из канџи криминалног, антисрпског и антиправославног режима. Простора за калкулације нема. Сви у опозицији морамо да пружимо максимум. Приоритет мора имати оно што смо спремни да пружимо, а не да узмемо“, наводи у саопштењу лидер ДФ-а.

Како је навео циљ је један - победа.

„Дугујемо је генерацијама оних које овај режим обесправљује, свима онима који су се борили против тираније, који нису одустали. Победу дугујемо и онима који више нису са нама, а који су до краја остали усправни у својој борби за слободу. Победа је задатак свих генерација које у овој борби учествују“, закључио је Мандић.

Русија унапређује ратни хеликоптер Ка-52 са новим наоружањем! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА