Најновије

МАНДИЋ УЗБУРКАО ЈАВНОСТ: Ђукановић ће морати да потпише Закон о слободи вероисповести!

Један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић казао је за Ново јутро ТВ Пинк да се сви у црногорском парламенту труде да, као доминантну, представе управо своју политику, а за најављену седницу која ће бити одржана 20. јануара предвиђа да ће сви закони бити поново изгласани.

Андрија Мандић. (Фото: Јутјуб)

- Ђукановић ће тог 20. јануара бити принуђен да све то потпише. Кохабитација између нове Владе Црне Горе и Ђукановића одигравала се на онај начин на који смо и ми говорили да ће се десити. Знали смо да неће бити добре сарадње, и само се чекало да неко некога превари. Чињеница је да Ђукановић у преварама има велико искуство. Влада је очекивала да ће он урадити оно на шта га обавезује Устав, али се испоставило да је проценио да може да пронађе пукотину и томе тежи - рекао је Мандић.

Каже да грађани очекују да Влада ради одлучније и брже, како би могле да се осјете промене након 30 година.

- Прошло је месец дана, нису урађени очекивани кораци, па они који су били на власти желе да се поново врате ту где су били. Ово је сада једна трка са временом и ометање парламентарне већине, али ми имамо довољно снаге и подршку грађана да демонтирамо тај мафијашки режим - додао је Мандић.

Поводом недавног хапшења никшићког бизнисмена Брана Мићуновића, Мандић је рекао да се још није утврдила истина у вези са његовим хапшењем.

- Користи су имали и они који су га хапсили, а свакако је имао Брано Мићуновић јер му је био одузет алат са којим је требало да заузима манастире - рекао је Мандић.

Каже да су очекивали да се ради о озбиљно смишљеној акцији, али да се испоставило да је то било једно до оних рутинских хапшења каквих сваког дана има у Црној Гори.

Иранска војска најавила нови потез у Црвеном мору! Више о томе ОВДЕ.

Извор: rtcg.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА